Τσίπρας: Δεν κρύβομαι ούτε εκβιάζομαι

Τις κυβερνητικές πολιτικές υπερασπίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, εξαπολύοντας επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκης. «'Οπως βλέπετε σήμερα βρίσκομαι εδώ και είναι επιλογή μου να είμαι εδώ. Δεν πρόκειται πλέον να ανεχθώ καμία πρόκληση συκοφαντία και γραφικότητα. Έχετε ξεπεράσει τα όρια του γραφικού με όσα κάνετε κ. Μητσοτάκη» είπε.

«Την περασμένη εβδομάδα φτάσατε στο σημείο να ισχυριστείτε

ότι το προγραμματισμένο ταξίδι μου στο Παρίσι και Βρυξέλλες για συναντήσεις και βραβεύσεις ήταν ένα ταξίδι αφορμή – δικαιολογία για να μην παριστάμε στις μεγάλες αποκαλύψεις που εσείς θα κάνατε που εδώ και 15 ημέρες όλα τα ΜΜΕ παίζουν. Να δραπετεύσω από τι;
Από την αντιπαράθεση με τον κ. Μητσοτάκη; Ούτε εσείς που τα λέτε αυτά δεν τα πιστεύετε. Γι αυτό και όταν κατέθεσα το αίτημα αναβολή η ΝΔ αρνήθηκε το αίτημα για να γίνει η συζήτηση εν τη απουσία μου. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι εκείνοι που έλεγαν ότι κρύβομαι σήμερα λένε ότι εκβιάζομαι. Δεν κρύβομαι ούτε εκβιάζομαι» πρόσθεσε, συνεχίζοντας: «Ο λαός κατάλαβε ποιος σας δίνει γραμμή. Σας δίνουν γραμμή ΜΜΕ ιδιοκτήτες των οποίων επιδίδονται σε λυσσαλέα επίθεση κατά της κυβέρνησης. Όλως τυχαίως συντονισμένα εδώ και 15 ημέρες με το που βρέθηκαν τα Paradise papers και την ατυχή ερώτηση που καταθέσατε για την βια για να βρεθείτε απολογούμενος για τις συνομιλίες του γραμματέα σας και τις καταθέσεις της γραμματέως του Χριστοφοράκου, με κρεσέντο από ΜΜΕ που ανήκουν σε κουμπάρο σας ο οποίος περνά το τελευταίο διάστημα πιο γρήγορα από το κατώφλι του εισαγγελέα. Τα βρήκε με τον πρώην εχθρό του για να αντιμετωπίσουν τον κοινό τους εχθρό που είναι η κυβέρνηση που τα βάζει με τα σκάνδαλα και την διαπλοκή.

Που ξέρουμε τόσα χρόνια τι κομίζει και πως πληρώνει. Τώρα που βρέθηκε μια κυβέρνηση και του ζητά να πληρώσει καθυβρίζει και απειλεί. Ένα μιντιακό λόμπι σας δίνει γραμμή. Εκεί καταντήσατε την ΝΔ

Δεν είναι τυχαίο ότι στοχοποιούν τον Καμμένο. Το παιχνιδάκι ταιριάζετε – δεν ταιριάζετε το έχουμε δει. Η εντιμότητα της επικοινωνίας μας όμως την γνωρίζετε. Δεν θέλετε να χτυπήσετε τον Καμμένο αλλά την κυβέρνησή ,μας. Στο βάθος του αρρωστημένου τους μυαλού είναι να δημιουργήσουν συνθήκες αποσταθεροποίησης θεωρώντας ότι είναι αδύναμος κρίκος ο Καμμένος. Θέλουν πάση θυσία να ρίξουν την κυβέρνηση ώστε να μην είναι αυτή η κυβέρνηση που θα βγάλει την χώρα από την κρίση».

Keywords
Τυχαία Θέματα