Τα γέλια Τσίπρα-Καμμένου, το κόλλημα της Αχτσιόγλου στο κινητό

Αμήχανο το κλίμα που επικρατεί σήμερα στη Βουλή, κατά τη διπάρκεια της συζήτησης για τη πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήταν εξ αρχής στην Ολομέλεια και δεν ήταν παρών στην ομιλία Καμμένου, αλλά εμφανίστηκε ενώ στο βήμα ήταν ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα μαχητικός. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

μπήκε στην αίθουσα όταν στο βήμα ανέβηκε ο Πάνος Καμμένος.

Καθ όλη τη διάρκεια της ομιλίας Καμμένου, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν σοβαρός, στην αρχή έστελνε μηνύματα στο κινητό του και στη συνέχεια άρχισε να μελετά έγγραφα από έναν φάκελο.



Πάντως ο φακός τον έπιασε ευδιάθετο όταν κάθισε δίπλα του ο κ. Καμμένος.



Κολλημένη στο κινητό της ήταν επί πολλή ώρα και η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου.

Εμφάνιση εξπρές πραγματοποίησε ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος εμφανίστηκε στην Ολομέλεια για λίγο και αποχώρησε.

Το θερμόμετρο πάντως ανεβαίνει όταν είναι... κοντά Καμμένος-Αδωνις. Κάποια στιγμή στην ομιλία του ο υπουργός Αμυνας είπε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ: «Τόσο καραγκιόζης είσαι;» ενώ λίγο πριν ένωσε τα χέρια του σαν να κάνει χειρονομία σύλληψης και είπε ξανά στον κ. Γεωργιάδη: Μαζί θα πάτε, χωρίς να εξηγήσει τι και ποιον εννοεί. Από την πλευρά του ο Αδωνις Γεωργιάδης ζήτησε από την πρόεδρο της Βουλής να τον προστατεύσει και ο κ. Καμμένος συνέχισε την ειρωνεία και τα γέλια λέγοντας ξανά στον Αδωνι: «Θα χρειαστείς ολόσωμη φόρμα».

Πολύ προβληματισμένος ο Πάνος Καμμένος



Σε πιο εύθυμο κλίμα Αδωνις, Λοβέρδος, Θεοχαρόπουλος

Εφημερίδα διαβάζει ο Κατρούγκαλος

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα