Τόσα παίρνουν οι προπονητές του EURO 2016

Τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές των εθνικών ομάδων που θα λάβουν μέρος στο EURO 2016 έφερε στο φως η βρετανική Daily Mail

Όπως σημειώνει, οκτώ από τους συνολικά 24 προπονητές κερδίζουν πάνω από 1 εκατ. στερλίνες ετησίως. Είναι ωστόσο και κάποιοι που, αναλογικά μιλώντας πάντα, αμείβονται με... ψίχουλα ή ακόμα και καθόλου, όπως ο Leonid Slutsky της εθνικής Ρωσίας που δεν παίρνει τίποτα άλλο πέραν των μπόνους. Σημειωτέον ότι ο Slutsky είναι και μάνατζερ της CSKA

Μόσχας και ανέλαβε την εθνική ομάδα για να βοηθήσει τη χώρα του μετά την αποχώρηση του Fabio Capello.

Αντίθετα, ο Roy Hodgson, της εθνικής Αγγλίας, είναι ο καλύτερα αμειβόμενος μάνατζερ στο Euro 2016, καθώς αμείβεται με 3,5 εκατ. στερλίνες τον χρόνο.

O Roy Hodgson

Δεύτερος ο Ιταλός Antonio Conte με 3,15 εκατ. στερλίνες και τρίτος ο προπονητής της Τουρκίας Fatih Terim με 2,7 εκατ. στερλίνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός μας Πορτογάλος προπονητής, Fernando Santos, κερδίζει 962.000 στερλίνες τον χρόνο ή 18.500 στερλίνες την εβδομάδα. Και για να γίνει η αντιπαραβολή με τους πρωταγωνιστές των γηπέδων, ο αστέρας της ομάδας, Cristiano Ronaldo, κερδίζει σχεδόν 320.000 στερλίνες την εβδομάδα £320,000 για να παίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Και ο συμπαίκτης του Ronaldo στη Ρεάλ, ο Gareth Bale κερδίζει περισσότερα μέσα σε μια εβδομάδα από αυτά που κερδίζει μέσα σε έναν χρόνο προπονητής του στην εθνική ομάδα Ουαλίας, Chris Coleman.

Gareth Bale

O Chris Coleman

Keywords
Τυχαία Θέματα