Το κυβερνητικό σπορ των αναθέσεων!

Η κρατική διαφήμιση ή αν προτιμάτε, η προβολή των κυβερνητικών δράσεων (έστω και με συγχρηματοδότηση) έχει πολλές όψεις. Σήμερα, παρουσιάζουμε μία από αυτές: « Την ανάθεση στην Εφημερίδα "AΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΕ" (Η Εφημερίδα των Συντακτικών) με έδρα Κολοκοτρώνη 8 Αθήνα ,Τ.Κ 10561 και ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών, της δημιουργίας και δημοσίευσης

στον τύπο τετρασέλιδης παρουσίασης σχετικά με την υλοποίηση ενεργειών που αφορούν στο έργο με τίτλο: "Χορήγηση χρηματοδοτικής συνεισφοράς από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση 2014-2020 για τη χρηματοδότηση ενεργητικών μέτρων που αφορούν απολύσεις στον κλάδο 58 της NACE Αναθ. 2 (Εκδοτικές Δραστηριότητες) στην επιπέδου NUTS II Περιφέρεια Αττικής (EL 30) (κωδ.: EGF/2014/015 EL/Attica Publishing Activities".

Η δημοσίευση θα γίνει τo Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 από την εφημερίδα «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΕ» με διακριτικό τίτλο «Η Εφημερίδα των Συντακτών » και θα είναι έγχρωμη, τετρασέλιδης παρουσίασης.

Η δαπάνη για την εν λόγω ανάθεση δε θα υπερβεί το ποσό των 12.000€ (δώδεκα χιλιάδων ευρώ) μη συμπεριλαμβανομένου του νομίμου Φ.Π.Α. και θα χρηματοδοτηθεί από τη ΣΑΕ 034/2 με τίτλο: "Ενέργειες που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση (ΕΤΠ) – Περίπτωση ATTICA PUBLISHING ACTIVITIES (EGF/2014/015 EL/ATTICA PUBLISHING ACTIVITIES)"».

Η υπογραφή βαρύνει την κα Ουρανία (Ράνια) Αντωνοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα