Τηλεόραση με φως, νερό και τηλέφωνο;


Μια ψηφιακή συνδρομητική πλατφόρμα στις μέρες μας μπορεί και πρέπει να «πουλάει» μόνο περιεχόμενο από την οθόνη της τηλεόρασης στο living room της οικογένειας ή και στα notebooks, τα έξυπνα κινητά και τις ταμπλέτες; Η απάντηση είναι απλή: Όχι. Καλές οι ταινίες, οι σειρές και τα ντοκιμαντέρ, το ποδόσφαιρο και τα άλλα σπορ για να προσελκύουν συνδρομητές ή να διατηρούν σταθερό τον συνδρομητικό πληθυσμό αλλά δεν μπορούν να φέρουν επιπλέον έσοδα ιδιαίτερα σήμερα όπου το εισόδημα των παλαιών και των νέων συνδρομητών υφίσταται

αφόρητες πιέσεις.

Με απλά λόγια, οι πλατφόρμες ολοένα και περισσότερο χρειάζονται επιπλέον έσοδα και αυτά τα έσοδα δεν μπορούν να προέλθουν από την διάθεση των ψηφιακών μπουκέτων. Έτσι, έχοντας καταγεγραμμένα τα πλεονεκτήματα της αλλά και την δύναμη της επιρροής και της διείσδυσης της στην ευρύτατη επικράτεια των νοικοκυριών δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι οι πλατφόρμες θα μπορούσαν να διαμορφώσουν μέσα από στρατηγικές συνεργασίες ένα ολοκληρωμένο καλάθι υπηρεσιών κοινής ωφέλειας (φως- νερό – τηλέφωνο) σε ενιαία τιμή. Ναι, σωστά διαβάσατε. Δεν είναι και πολύ μακριά ο καιρός όπου το νοικοκυριό που είναι συνηθισμένο να πληρώνει ήδη μια μηνιαία συνδρομή σε μια ψηφιακή πλατφόρμα να μπορεί με μια τιμή να αγοράζει ένα καλάθι υπηρεσιών για το σπίτι με συγκεκριμένες προδιαγραφές και ανταγωνιστική τιμή.

Πάντως, αρκετές καινοτομίες στο εμπορικό και επιχειρηματικό τομέα αναμένεται να προέλθουν πλέον από τον χώρο των συνδρομητικών πλατφορμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα