Θα αναβιώσει το King's Palace;

Σε εξέλιξη είναι ο διαγωνισμός μακροχρόνιας μίσθωσης του ακίνητου ιδιοκτησίας του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Πρόνοιας των πρώην εργαζόμενων της Αγροτικής Τράπεζας στη γωνία Πανεπιστημίου 4 και Κριεζώτου 2 στο κέντρο της Αθήνας.

Εξ ου και η σχετική δημοσίευση στον κυριακάτικο Τύπο...

Όπως έγραφε το newmoney προ δύο εβδομάδων περίπου το ακίνητο έχει «ειδικό» ενδιαφέρον λόγω μεγέθους και θέσης, πολύ περισσότερο από την στιγμή που

ο ιδιοκτήτης του έχει επιλέξει ως ενδεδειγμένη χρήση αυτή του ξενοδοχείου σε μία συγκυρία κατά την οποία ο τουρισμός της Αθήνας συνεχίζει να βελτιώνει τις επιδόσεις του ενώ είναι ελάχιστα τα μεγάλα, αυτοτελή κτίρια που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ξενοδοχεία στο κέντρο.

Μάλιστα φαίνεται να είναι αρκετοί αυτή την στιγμή οι επενδυτές που θεωρούν «φιλέτο» το κτίριο. Στα μεγάλα ξενοδοχειακά ονόματα που ακούγονται ως ενδιαφερόμενοι είναι και αυτό του ομίλου Λασκαρίδη.

Υπενθυμίζεται ότι στο ακίνητο που κτίστηκε προς το τέλος της δεκαετίας του '50 σε σχέδια του αρχιτέκτονα Κωνσταντίνου Κιτσίκη λειτουργούσε αρχικά το ξενοδοχείο King's Palace, πριν μετατραπεί σε γραφεία και κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας.

Keywords
Τυχαία Θέματα