Συνεργασία Line Group με το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο για ενίσχυση των εξαγωγών

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε η Line Group με το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο για τη στήριξη των ελληνικών εξαγωγών, μέσω της πλατφόρμας της Alibaba. Η Line Group συμμετέχει στο πρόγραμμα Global Service Partnership του κινεζικού κολοσσού.

Η εταιρεία θα αναλάβει

την στήριξη των μελών του Ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου να εξάγουν τα προϊόντα τους παγκοσμίως. Η Line Group θα προσφέρει 10% έκπτωση στις υπηρεσίες της, αποκλειστικά για τα μέλη που θα συμφωνήσουν την εγγραφή τους στην Alibaba.com, κάτω από την ομπρέλα του Επιμελητηρίου.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη από τον CEO της Line Group, Πάρη Παναγιωτίδη με τον πρόεδρο του ΕΚΕΒΕ, Κωνσταντίνο Γιαννίδη, προκειμένου να τονωθεί και να ενισχυθεί η εξαγωγική δραστηριότητα των μελών του Επιμελητηρίου μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Επιπλέον, χωρίς καμία επιβάρυνση και αποκλειστικά για τα μέλη του Επιμελητηρίου, το εξειδικευμένο team της Line Group, θα πραγματοποιεί online σεμινάρια, τα οποία θα παρέχουν smart tips και σημαντική εκπαίδευση, στη διαχείριση της πλατφόρμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα