Steve Schwarzman: Νέος στόχος να διπλασιάσει τα assets της Blackstone

Η Blackstone Group LP θα μπορούσε να διπλασιάσει τα περιουσιακά της στοιχεία υπό διαχείριση σε 800 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε πέντε χρόνια, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Steve Schwarzman.

"Έχουμε εσωτερικούς στόχους, σχέδια, προσδοκίες για να διπλασιάσουμε ουσιαστικά τη θέση στην οποία είμαστε, πράγμα που σημαίνει ότι θα φτάσουμε τα 800 δισεκατομμύρια δολάρια", δήλωσε ο Schwarzman σε τηλεοπτική συνέντευξη του

στο Bloomberg στο Ριάντ την Τετάρτη. Όταν ρωτήθηκε αν ο διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων με έδρα τη Νέα Υόρκη θα μπορούσε να είναι ένα κεφάλαιο τρισεκατομμυρίων δολαρίων, είπε: "Αυτό είναι πιθανό."

Ο Schwarzman, 70 ετών σήμερα, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι αναμένει πως τα περιουσιακά στοιχεία της Blackstone θα συνεχίσουν να αυξάνονται το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς. Η επιχείρηση συγκεντρώνει χρήματα για το νέο fund υποδομών της και κάνει μια εισβολή στις επενδύσεις σε αρχικό στάδιο, δήλωσε ο πρόεδρος Tony James.

Έχοντας τη διαχείριση σε 387,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, ακίνητα, πιστώσεις και αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου στις 30 Σεπτεμβρίου, η Blackstone θεωρείται ότι διαμορφώνει τις τάσεις στον κλάδο των εναλλακτικών περιουσιακών στοιχείων. Η εταιρεία πρόσθεσε επιπλέον 10 δισεκατομμύρια δολάρια αυτήν την εβδομάδα με την απόκτηση της Harvest Fund Advisors, η οποία επενδύει στην ενέργεια.

Ο Peter Grauer, πρόεδρος του Bloomberg LP, είναι μη εκτελεστικός διευθυντής στο Blackstone.

Keywords
Τυχαία Θέματα