Στο νοσοκομείο ο Διώτης – Διεκόπη η δίκη για τη λίστα Λαγκάρντ

Ολιγοήμερη διακοπή της δίκης για τη λίστα Λαγκάρντ ζήτησε η υπεράσπιση του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη για τους χειρισμούς του στην υπόθεση, με αποτέλεσμα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, να αποφασίσει τη διακοπή της δίκης για τις 5 Οκτωβρίου.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Διώτης εισήχθη χθες σε νοσοκομείο με ξαφνική αδιαθεσία, ενώ η πλευρά του προσκόμισε στο δικαστήριο ιατρική γνωμάτευση, σύμφωνα με την οποία ο πρώην εισαγγελικός λειτουργός νοσηλέυεται μετά από συμπτώματα ζάλης και αστάθειας. Εντός της

ημέρας αναμένεται να αποφανθούν οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του.
Σύμφωνα με τον συνήγορο του κ. Διώτη, Πολυχρόνη Τσιρίδη, ο κατηγορούμενος ζητά διακοπή της δίκης καθώς επιθυμεί να παραβρίσκεται στο δικαστήριο «για να καθαρίσει το όνομα του για μια υπόθεση ανύπαρκτη».

Ο πρώην εισαγγελικός λειτουργός καλείται να λογοδοτήσει για την κατηγορία της απιστίας στην υπηρεσία, κατηγορία που αφορά τη μη αξιοποίηση των στοιχείων της λίστας, στην οποία περιλαμβάνονταν ονόματα περισσότερων από 2000 προσώπων που διατηρούσαν μεγάλες καταθέσεις στην τράπεζα HSBC.

Keywords
Τυχαία Θέματα