Στέλιος Παππάς: Έγιναν ατασθαλίες βάσει σχεδίου στον ΟΑΣΘ

Ατασθαλίες βάσει σχεδίου έχει εντοπίσει στον ΟΑΣΘ ο πρόεδρος του Οργανισμού Στέλιος Παππάς, όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε, από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει πως «ο Οργανισμός ήταν "μέσα" και οι μέτοχοι "κονόμαγαν"». Ανέφερε για παράδειγμα ότι το επιχειρηματικό κέρδος έφθανε στο 80% και καταγραφόταν λογιστικά στα έξοδα, δημιουργώντας έτσι έλλειμμα και συνεχή ανάγκη για χρηματοδότηση από το κράτος και πως αποσβέσεις εκατομμυρίων δεν αποτυπώνονταν σωστά ή και καθόλου.

Όπως

σημείωσε τα χρέη του Οργανισμού υπερβαίνουν τα 50 εκατ. και προσπαθεί να τα ρυθμίσει με το δημόσιο και τις τράπεζες. «Δεν υπήρχε άλλη λύση από την εκκαθάριση» επέμεινε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ «ώστε να αναδιοργανωθεί και να αποκτήσει νέο σύγχρονο εξοπλισμό». Τόνισε ότι τα μέχρι στιγμής στοιχεία θα παρουσιαστούν από τον ίδιο και τον αρμόδιο υπουργό Χρ. Σπίρτζη, σε συνέντευξη Τύπου λίγες μέρες μετά την άνοδο του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Για την τοποθέτησή του στην προεδρία του ΟΑΣΘ είπε ότι «ήταν πολύ καλή επιλογή και με εχέγγυα… Αυτή τη δουλειά την έχουν αναλάβει δύο πρόεδροι, ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ και ο πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου» είπε, εννοώντας τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και τον εαυτό του.

Πρόσθεσε, δε, απαντώντας σε όσους τον κατηγόρησαν για οικογενειοκρατία πως «εγώ δεν είμαι ο πατέρας του Νίκου... Εγώ είμαι γιος του "μπάρμπα Νίκου"» σημειώνοντας πως τα παιδιά του είναι περήφανα για τον πατέρα τους - τη διαδρομή και την ιστορία του - όπως και ο ίδιος για τον δικό του.

Τέλος ερωτηθείς για το άρθρο του πρωθυπουργού για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ δήλωσε: «Δεν υπήρξε καμία νοσταλγία του Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, παρερμηνεύτηκε το άρθρο του». Πρόσθεσε δε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, αλλά δεν είναι μόνος του… Παλεύει με τους μέσα και τους έξω, αν δεν ήταν οι έξω, οι μέσα θα ήταν της πλάκας» ανέφερε μάλιστα.

Με πληροφορίες από Σκάι και ΑΠΕ ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα