Σχεδίασε το δικό σου business model σε δύο ημέρες!

Την ευκαιρία να «hackάρετε» τα επιχειρηματικά σας μοντέλα, καταστρώνοντας μεθοδικά και αποτελεσματικά το μέλλον της επιχείρησής σας, σας δίνει το Business Model Hackathon, το οποίο διοργανώνει ένα «εξαντλητικό» αλλά και επιμορφωτικό διήμερο.

Χρησιμοποιώντας εργαλεία και μεθοδολογίες της Business Model Inc, ο business designer και business

model strategist Baran Korkut θα σας βοηθήσει να «εξαντλήσετε» και να μελετήσετε όλες τις πιθανές μορφές που μπορεί να πάρει το business plan σας και να μάθετε πώς να το κάνετε και μόνοι σας, κάθε φορά που χρειάζεστε αλλαγή κατεύθυνσης.

«Ο Σχεδιασμός Επιχειρηματικού Μοντέλου (Business Modeling) είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία που υπάρχουν εκεί έξω, για να σχεδιάσει κανείς κάτι νέο και καλύτερο. Είναι ένας νέος τρόπος σκέψης για τις επιχειρήσεις του αύριο», έχει δηλώσει ο Baran Korkut, strategy consultant, business designer and business model strategist.

Ο Baran Korkut με έδρα του την Κωνσταντινούπολη και με ένα πολυσυλλεκτικό επαγγελματικό υπόβαθρο και συνεργασίες με εταιρίες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε ποικίλα πεδία και κλάδους, είναι από τους πλέον καταξιωμένους και περιζήτητους συμβούλους και business designer στην Ευρώπη. Σταθερός συνεργάτης του παγκόσμιου δικτύου του Impact Hub και με τον στρατηγικό σχεδιασμό και την καινοτομία να αποτελούν τα βασικά πεδία δράσης του, η δουλειά του συχνά αποτελεί τον πολύτιμο συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε ανθρώπους, εταιρίες και ευκαιρίες, ανάμεσα στα όνειρα και την πραγματοποίησή τους.

Το συγκεκριμένο διήμερο Business Model Hackathon εντάσσεται στο πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων και ανάπτυξης εργαλείων για επιχειρηματίες του Impact Hub Academy.
Το Impact Hub Academy, απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διαχειριστές ΜΚΟ ή project managers οργανισμών που έχουν έναν ελάχιστο κύκλο εργασιών (από 1€), ανεξαρτήτως του επιπέδου ανάπτυξης της εταιρείας -από το επίπεδο πρωτότυπου δηλαδή μέχρι το επίπεδο της επέκτασης (scaling). Σκοπός του προγράμματος είναι να βοηθήσει στην «επιτάχυνση» της ανάπτυξης των οργανισμών προσφέροντάς τους μια εξατομικευμένη μαθησιακή εμπειρία, σχεδιασμένη πάνω στις ανάγκες και τους στρατηγικούς στόχους τους. Το πρόγραμμα υλοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

INFO
Business Model Hackathon
Ημερομηνία: Τρίτη – Τετάρτη, 23 & 24 Ιανουαρίου |10.30 – 16.40
Διεξαγωγή: Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή – μετρό Μοναστηράκι)
Εισηγητής: Baran Korkut (https://www.linkedin.com/in/bkorkut)
Κόστος συμμετοχής: 50€/άτομο για όλο το διήμερο (για κάθε επιπλέον άτομο σε ομάδες το κόστος είναι 25€)
Εγγραφή: Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε email με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο athens.hosts@impacthub.net (θέμα email"Business Model Hackathon") και στο 2103210146.
Facebook Event: https://goo.gl/7NV1kM

Keywords
Τυχαία Θέματα