Ρωσία: Κερδισμένοι οι δισεκατομμυριούχοι "αγρότες" από τις διεθνείς κυρώσεις

Oι γεωπολιτικές συγκρούσεις της Ρωσίας, οι αναιμικές τιμές του πετρελαίου και το ανίσχυρο ρούβλι φαίνεται πως αποτελούν εύφορο έδαφος για την μεγαλύτερη, εισηγμένη στο χρηματιστήριο, αγροτική εταιρεία της χώρας.


Η Ros Agro φιλοδοξεί να κατασκευάσει φάρμες γουρουνιών και θερμοκήπια στην κεντρική και ανατολική Ρωσία, μέσω πώλησης μετοχών στη Βρετανία.

Ο

στόχος της για την πρώτη ρωσική προσφορά στο Λονδίνο, από τον Οκτώβριο, υποδεικνύει μία βαθύτερη αναγέννηση για τις φάρμες της χώρας, τη στιγμή που δισεκατομμυριούχοι όπως ο Vladimir Evtushenkov και ο Gennady Timchenko, φίλος του Putin, επενδύουν σε ντομάτες και μήλα. Όλο αυτό επίσης αποδεικνύει και τα παράξενα αποτελέσματα της χειρότερης διαφωνίας μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.

Η Ros Agro, η οποία ανήκει στον Vadim Moshkovich, άλλον ένα δισεκατομμυριούχο, θα συγκεντρώσει 250 εκατομμύρια για την χρηματοδότηση επενδύσεων και θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση του κενού που αφήνουν πίσω τους οι εισαγωγές τροφίμων από τις χώρες της Δύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα