Ρεκόρ: CEO μεγάλης εταιρείας αντικαθίσταται μετά από έξι εβδομάδες!

Η εταιρεία GKN Plc, βασικός προμηθευτής της Airbus SE, απάλλαξε των καθηκόντων του τον νέο της CEO, μόλις έξι εβδομάδες αφ' ότου είχε αρχίσει να εργάζεται σε αυτή τη θέση, λέγοντας ότι αποφάσισε ότι δεν ήταν το σωστό άτομο για να διευθύνει την επιχείρηση. Η μετοχή της εταριείας έφτασε σε χαμηλό 16 μηνών.

Ο Kevin Cummings, ο οποίος ήταν επικεφαλής

το τμήμα αεροναυπηγικής της GKN εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια και ανήλθε την κορυφαία θέση της εταιρείας το Σεπτέμβριο, θα αφήσει (η απόφαση έχει άμεση ισχύ) τη θέση του αυτή στην εταιρία που εδρεύει στην Αγγλία, όπως ανακοίνωσε η Redditch, η οποία έχει επίσης μεγάλο τμήμα μηχανικής.

Η Anne Stevens, διευθύντρια ως τώρα της GKN, που πέρασε 16 χρόνια στη Ford Motor Co. όπου ήταν επικεφαλής στη λειτουργία της εταιρείας στην Αμερική, θα αναλάβει τη θέση της CEO σε προσωρινή βάση όταν ο σημερινός επικεφαλής Nigel Stein αποσυρθεί στο τέλος του έτους. Η GKN δεν εξήγησε την αλλαγή, πέρα από το ότι η επιτροπή είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ανάπτυξη της ομάδας "παρέχεται καλύτερα με άλλη ηγεσία".

Ταυτόχρονα, η GKN δήλωσε ότι οι διαγραφές στο εργοστάσιο αεροδιαστημικής της Αλαμπάμα, το οποίο κατασκευάζει εξαρτήματα για την Airbus, η οποία παράγει τα ελικόπτερα Sikorsky και για το νέο επιχειρηματικό σκέλος της Honda Motor Co., θα μπορούσαν να φτάσουν τα 130 εκατομμύρια λίρες (171 εκατομμύρια δολάρια).

Keywords
Τυχαία Θέματα