Προβάδισμα Τραμπ έναντι της Χίλαρι στη Νέα Υόρκη!

Tη σκόνη του Ντόναλντ Τραμπ «τρώει» η Χίλαρι Κλίντον στη Νέα Υόρκη όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, σύμφωνα με νέες δημοσκοπήσεις που αποκαλύπτει η εφημερίδα «New York Post».

Κι όμως! Στο προπύργιο του Δημοκρατικού Κόμματος, το «Μεγάλο Μήλο», η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας μπορεί να ηττηθεί από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο,

Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ενισχύεται επικίνδυνα. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «Νew York Post», τα αποτελέσματα νέων δημοσκοπήσεων και από τα δύο μέτωπα- το Ρεπουμπλικανικό και το Δημοκρατικό - αφήνουν με το στόμα ανοιχτό δημοσκόπους και πολιτικούς αναλυτές ενώ πολλά είναι τα στελέχη των Δημοκρατικών που πιστεύουν ότι ο εκκεντρικός Ρεπουμπλικάνους μπορεί πράγματι να νικήσει την πρώην "πρώτη κυρία" των ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη.

«Υπάρχουν πολλοί Δημοκρατικοί που πιστεύουν ότι, εάν ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίσει τη δυναμική του εκστρατεία, τότε η Χίλαρι θα ηττηθεί στην έδρα του Δημοκρατικού Κόμματος», επισημαίνει το επίμαχο δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δεν θεωρούν ότι ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης , Μάικλ Μπλούμπεργκ, θα θέσει υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος , ωστόσο ορισμένες τον υπολόγισαν στη κούρσα συμπεραίνοντας πως αν συμβεί κάτι τέτοιο , τότε θα κλέψει πολλές ψήφους από την Κλίντον ενισχύοντας σημαντικά τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν επίσης ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος εμφανίζεται ιδιαίτερα ισχυρός στο Λονγκ Αιλαντ. , προάστιο που θεωρείται από τους πολιτικούς αναλυτές βαρόμετρο για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα