Πρωτιά για την Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ

Για 8η συνεχόμενη χρονιά η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ βρέθηκε το 2016 στην πρώτη θέση μεταξύ των χρηματιστηριακών εταιριών με μερίδιο 15,02% όσον αφορά τους όγκους συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η Διεύθυνση Ανάλυσης της εταιρείας καλύπτει το 80% της κεφαλαιοποίησης του ελληνικού χρηματιστηρίου μέσω περιοδικών εκθέσεων και διατηρεί τακτική επαφή με τις εισηγμένες και με τη θεσμική επενδυτική κοινότητα. Επίσης, παρέχει συνεχή υποστήριξη όσον αφορά μετοχές σε όλες τις μονάδες παροχής επενδυτικών

υπηρεσιών του ομίλου Eurobank. Εκτός από την ελληνική αγορά, η Διεύθυνση ασχολείται και με τη μελέτη των σημαντικότερων διεθνών χρηματιστηρίων και εταιριών ανά τον κόσμο.

Καλύπτει πλήρες φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει συναλλαγές σε μετοχές, παράγωγα προϊόντα και ομόλογα που διαπραγματεύονται σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και σε αμοιβαία κεφάλαια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Οι ιδιώτες επενδυτές έχουν την επιλογή να εκτελέσουν τις συναλλαγές τους με την υποστήριξη του εξειδικευμένου συνεργάτη τους τηλεφωνικά, ή και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας συναλλαγών eurobanktrader.

Η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ αποτελεί επιλογή για πάνω από 10.000 ιδιώτες αλλά και για σημαντικούς Έλληνες και διεθνείς θεσμικούς επενδυτές στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα