Προφυλακιστέος ο 27χρονος που σκότωσε για τα μάτια της αδερφής του με κλειδί τον 43χρονο


Προφυλακιστέος κρίθηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 27χρονος ομογενής από την Αλβανία που φέρεται να σκότωσε έναν 43χρονο άνδρα έπειτα από καβγά τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 27χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Χανίων έως ότου η υπόθεση ξεκαθαριστεί αφού οι έρευνες συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δράστη κ. Γιάννη Μαντζουράνη

ο 27χρονος ομογενής από την Αλβανία την στιγμή του καβγά δεν φαίνεται από πουθενά να κρατούσε κάποιου είδους αντικείμενο προκειμένου να προξενήσει τον θάνατο στον 43χρονο και υποστηρίζει πώς ο θάνατός του οφείλεται σε άλλους είδους γεγονότα.

«Δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση ούτε έκθεση νεκροτομής μέσα στη δικογραφία παρά μόνο μία ένορκη κατάθεση του ιατροδικαστή», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε πως η πλευρά του 27χρονου ζήτησε να πραγματοποιηθούν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις του θανόντος.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος δεν μπήκε μόνος στο ταξί αλλά με άλλους δύο φίλους του, όπου όταν εκείνος έχασε τις αισθήσεις του, αυτοί έφυγαν και τον άφησαν να τον πάρει το ΕΚΑΒ καθώς φοβήθηκαν τις συνέπειες που θα είχαν αν τους έπιαναν έχοντας στη κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με τον κύκλο του άτυχου 43χρονου, ο 27χρονος είναι ένας αντικοινωνικός άγριος άνθρωπος με ζωώδη ένστικτα αφού το θύμα προσπάθησε να βοηθήσει την αδερφή του δράστη και όχι να την παρενοχλήσει.

Πηγές της οικογένειας του θύματος αναφέρουν πως η αδερφή του 27χρονου δράστη, βγήκε έξω από το μαγαζί γιατί ένιωσε αδιαθεσία από την κατανάλωση αλκοόλ. Εκείνη τη στιγμή βρέθηκε ο άτυχος 43χρονος που την πλησίασε με σκοπό να την βοηθήσει.

Ο αδερφός της βλέποντας έναν ξένο από πάνω της έτρεξε και πιάστηκε στα χέρια με τον 43χρονο, νομίζοντας πως ενοχλεί την αδερφή του, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Εξηγώντας στο protothema.gr την στιγμή του τσακωμού ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου Νίκος Περδίκης τόνισε πως «πρόκειται για έναν στυγνό δολοφόνο αφού σκότωσε έναν άνθρωπο ο οποίος εκείνη την στιγμή προσπάθησε να βοηθήσει την αδερφή του δράστη μιας και εκείνη από το πολύ αλκοόλ ένιωσε αδιαθεσία. Είναι ένας άνθρωπος με άγρια ένστικτα, τα οποία εκδηλώθηκαν εκείνο το βράδυ αφού τα εκδήλωσε την στιγμή που το θύμα πρόσφερε βοήθεια στην αδερφή του. Εκείνος θεώρησε πως τρέχει κάτι άλλο και πήρε τον νόμο στα χέρια του. Η ιατροδικαστική έκθεση μας έδειξε πως ο θάνατος του προήλθε από εσωτερική αιμορραγία η οποία προξενήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο που βυθίστηκε από την βάση του λαιμού προς τα μέσα».

Δείτε τη συνέχεια στο protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα