Που βρίσκεται σήμερα το εντυπωσιακό μοντέλο που είχε πέσει από τον βράχο

Η Mary Shum είναι ένα σέξι μοντέλο, με σμιλεμένο σώμα και εντυπωσιακό πρόσωπο, που δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες της σε υπέροχες πόζες, ξετρελαίνοντας τους θαυμαστές της. Το εντυπωσιακό μοντέλο που ανεβάζει αρκετά συχνά προκλητικές πόζες της στα social media, έχει χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Ο λόγος όμως που έγινε ιδιαίτερα διάσημη πριν από έναν χρόνο και συγκεκριμένα το περασμένο καλοκαίρι, είναι ένα σοκαριστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με την ίδια πρωταγωνίστρια. Η όμορφη νεαρή κοπέλα έπεσε στο κενό από την κορυφή ενός βράχου, ενώ δίπλα της καθόταν ένας άντρας. Κι ενώ την έβλεπε να χάνει την ισορροπία της... εκείνος δεν τη βοήθησε.

Αυτό όμως που προκάλεσε την οργή χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου είναι ότι ενώ η κοπέλα προσπάθησε να κρατηθεί από τον αστράγαλό του, εκείνος τράβηξε το πόδι του.

Τι έγινε με την κατάσταση της υγείας της και το πόσο σοβαρά τραυματίστηκε, έμεινε άγνωστο. Ωστόσο, ο πρώην σύζυγός της που κατέγραψε το συγκεκριμένο βίντεο, ο Alexander Tikhomirov, αποκάλυψε στο Unilad, την ταυτότητα της όμορφης κοπέλας.

Ο άντρας που βρισκόταν δίπλα της την άτυχη εκείνη την στιγμή ήταν ο παραγωγός ταινιών, Jay Alvarrez.

"Είναι οδυνηρό να την βλέπεις να πέφτει κάτω. Η μοίρα της καθοριζόταν από το βράχο μέχρι τη βουτιά στη θάλασσα, αλλά η Mary έπεσε πρώτα σε ένα βράχο -τρία μέτρα κάτω- χωρίς να σπάσει κάτι, όμως πονούσαν τα πόδια της και η πλάτη της. Αργότερα πήγαμε στο νοσοκομείο και δεν μπορούσε να περπατήσει για κάποιες ημέρες. Τελικά όμως όλα πήγαν καλά", δήλωσε ο Alexander Tikhomirov.

Ο πρώην σύζυγός της μάλιστα δεν κατηγορεί τον άντρα που δεν την βοήθησε, εξηγώντας ότι όλα έγιναν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο και γι'αυτό το λόγο αντέδρασε έτσι.

Το πανέμορφο μοντέλο και ο Tikhomoriv χώρισαν πριν δύο μήνες, αφού είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδί.

Συνεχίζουν όμως να έχουν καλή σχέση και κοινές πορείες ως προς το μόντελινγκ, την παραγωγή ταινιών και το travel blogging.

Keywords
Τυχαία Θέματα