Ποινική δίωξη εναντίον του 35χρονου που μαχαίρωσε τον Δήμαρχο Ελευσίνας

Από το αυτόφωρο δικαστήριο αναμένεται να δικαστεί αύριο ο 35χρονος συμβασιούχους που μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, οπλοχρησία και οπλοφορία.

Τα αδικήματα αυτά είναι σε βαθμό πλημμελήματος. Ο κατηγορούμενος στη συνέχεια, παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο, από το οποίο πήρε προθεσμία και θα δικαστεί αύριο. Μέχρι τότε ο 35χρονος

θα παραμείνει κρατούμενος.

Το χρονικό της επίθεσης

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο δράστης μπήκε μέσα στο δημαρχείο, ζήτησε να μιλήσει με τον δήμαρχο και έτσι μπήκε στο γραφείο του. Υπάλληλοι του δήμους που ήταν παρόντες, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα ψύχραιμο και αυτός είναι ο λόγος που δεν κατάλαβε κανείς τις προθέσεις του.

Μετά από περίπου δέκα λεπτά, ο δήμαρχος βγήκε έξω αιμόφυρτος, υπάλληλοι έσπευσαν να του δέσουν την πληγή, προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία, ενώ ο 35χρονος με την ίδια ψυχραιμία βγήκε έξω σαν κύριος και χάθηκε στα στενά της περιοχής, μέχρι να συλληφθεί λίγο αργότερα από την αστυνομία.

Όπως φάνηκε στη συνέχεια, ο συμβασιούχος μαχαίρωσε τον δήμαρχο δύο φορές στο πόδι. Ο κ. Τσουκαλάς χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Συγκεκριμένα, είχε δύο θλαστικά τραύματα, σε κνήμη και μηρό, τα οποία και αντιμετωπίστηκαν. Σε λίγη ώρα αναμένεται να μεταφερθεί σε δωμάτιο του νοσοκομείου.

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα