Ούζο και Τσίπουρο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ: 142 καλοκαίρια απόλαυσης

142 χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη απόσταξη της οικογένειας Μπαμπατζιμόπουλου. 142 καλοκαίρια απολαμβάνουμε το αυθεντικό, παραδοσιακό Ούζο και Τσίπουρο Μπαμπατζίμ. Και φέτος λοιπόν το καλοκαίρι είναι εδώ! Και θέλει εκδρομές, μπάνια, αλμύρα, χαμόγελα και διασκέδαση με φίλους. Ο καλύτερος τρόπος για να το καλωσορίσουμε επίσημα είναι με τα μοναδικά σε γεύση και αρώματα, παραδοσιακά και ελληνικά ούζα και τσίπουρα Μπαμπατζίμ!

Στο παρεΐστικο ταβερνάκι, εκεί που σκάει το κύμα,

οι θαλασσινοί μεζέδες βρήκαν το ταίρι τους, που δεν είναι άλλο από το ούζο Μπαμπατζίμ. Το μοναδικό άρωμά του και η ξεχωριστή γεύση του, αποτέλεσμα της παραδοσιακής απόσταξης και του παντρέματος του μάραθου με τον γλυκάνισο, θα ταιριάξει εξαιρετικά με μεζέδες όπως χταπόδι, καλαμαράκια, μύδια και στρείδια.

Κι αν η παρέα προτιμά τη φρεσκάδα και τα αρώματα του τσίπουρου, το τσίπουρο Μπαμπατζίμ, είτε σκέτο (χωρίς γλυκάνισο) είτε με γλυκάνισο, σίγουρα θα σας κερδίσει. Το τσίπουρο Μπαμπατζίμ χωρίς γλυκάνισο συνοδεύει άριστα μεζέδες όπως μανιτάρια, τυριά, ελιές και φυσικά κάθε λογής καρπό της γης. Για τους λάτρεις των πλούσιων αρωμάτων του γλυκάνισου, το τσίπουρο Μπαμπατζίμ με γλυκάνισο θα ταιριάξει μοναδικά με μεζέδες της θάλασσας, όπως ακριβώς και το ούζο.

Τελικά, όποια κι αν είναι η επιλογή της παρέας που θα πρωταγωνιστήσει στα τσουγκρίσματα, ο Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος, γνήσιος συνεχιστής της αυθεντικής απόσταξης από το 1875, εγγυάται τη ποιότητα κάθε φιάλης ούζου και τσίπουρου, σε κάθε τραπέζι και για κάθε παρέα!

Keywords
Τυχαία Θέματα