Οριακές διακυμάνσεις στη Wall Street

Εντός περιορισμένης κλίμακας κινούνται οι αμερικανικές μετοχές μετά το χθεσινό ράλι, ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πορεία που θα ακολουθήσει η μετοχή της Snap, κατά την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσή της μετά το IPO.

Απώλειες μόλις 0,04% για τον Dow Jones στις 21.106 μονάδες, με τη μετοχή της 3Μ να εμφανίζει τις μεγαλύτερες απώλειες. Στο 0,26% η πτώση για τον S&P 500 στις 2.389 μονάδες, ενώ 0,32% χαμηλότερα κινείται ο Nasdaq στις 5.885 μονάδες.

Η συγκρατημένη στάση

των επενδυτών στη σημερινή συνεδρίαση αποδίδεται και στο γεγονός ότι αυξάνονται όλο και περισσότερο οι πιθανότητες η Fed να προχωρήσει σε αύξηση των αμερικανικών επιτοκίων ακόμη και κατά τη συνεδρίαση Μαρτίου. Σύμφωνα με το FedWatch της CME Group, οι πιθανότητες μίας τέτοιας απόφασης φθάνουν στο 65%.

Σε μακροοικονομικό επίπεδο οι εβδομαδιαίες αιτήσεις για λήψη επιδόματος ανεργίας έφθασαν στις 223.000, ενώ οι αναλυτές είχαν εκτιμήσει ότι θα διαμορφώνονται στις 243.000.

Ανοδική πορεία για τις αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων, με αυτή του 2ετούς να φθάνει στο υψηλότερο επίπεδο από το 2009, ενώ του 10ετούς διαμορφώνεται στο υψηλότερο επίπεδο από τα μέσα Φεβρουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα