Οι νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας 2017

Του Κώστα Τσαούση

Ο μεγάλος νικητής του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας 2017 είναι η εκπαίδευση.

Τρεις από τους πέντε νικητές του βραβείου δραστηριοποιούνται με τον έναν ή άλλο τρόπο με την αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών πάνω στην εκπαίδευση.

Οι πέντε νικητές είναι:

1) Allcancode - Είναι μια διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα που καλλιεργεί τεχνολογικές δεξιότητες και γνώσεις προγραμματισμού μέσω διαδραστικών παιχνιδιών. Δείτε την ομάδα της Allcancode ακολουθώντας αυτό το link.

2) Tech

Τalent - Πρόκειται για μια εκπαιδευτική πλατφόρμα και πλατφόρμα εύρεσης εργασίας, για επαγγελματίες στο χώρο των τεχνολογιών και της πληροφορίας των επικοινωνιών. Δείτε την ομάδα της Tech Talent ακολουθώντας αυτό το link.

3) Quizdom Education - Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης. Δείτε την ομάδα της Quizdom Education ακολουθώντας αυτό το link.

4) Kindred Honey Soda - Πρόκειται για ένα φυσικό αναψυκτικό με ελληνικό μέλι και λεμόνι. Δείτε την ομάδα της Kindred Honey Soda ακολουθώντας αυτό το link.

5) Fresh strips – Είναι μια εταιρεία παροχής λύσεων χαμηλού κόστους στον τομέα της συσκευασίας, οι οποίες πληροφορούν τον καταναλωτή για την ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων που αγοράζει. Δείτε την ομάδα της Fresh Strips ακολουθώντας αυτό το link.

Οι πέντε εταιρείες μοιράζονται χρηματοδότηση ύψους 1.250.000 ευρώ, συνοδευόμενη από καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης μέσω του δικτύου συνεργατών και υποστηρικτών του θεσμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα