«Ο Πάνος ζει από ένα θαύμα» λέει η αδερφή του Καλλίτση


Οι εφιαλτικές ώρες για την οικογένεια του Πάνου Καλλίτση, μετά την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους το βράδυ του Σαββάτου που πυροβόλησαν εκείνον και τη γυναίκα του στο γκαράζ του σπιτιού τους, φαίνεται πως σιγά-σιγά αρχίζουν να απομακρύνονται, αφού ο γνωστός κομμωτής και make up artist μετά από πολύωρη επέμβαση διέφυγε τον κίνδυνο και είναι σε καλή κατάσταση.

Η σύζυγός του, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά είναι συνεχώς στο πλευρό του όπως άλλωστε οι γονείς και η αδελφή του Μαρία.

Η Μαρία Καλλίτση είναι ο άνθρωπος που χρόνια τώρα βρίσκεται διακριτικά

στο πλευρό του αδελφού της τον οποίο στήριζε και στηρίζει σε όλα του τα βήματα στις καλές αλλά και δύσκολες στιγμές.

Είναι η κοπέλα που στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής προσπαθεί να περιγράψει την περιπέτεια που λίγο έλειψε να αλλάξει δραματικά τα δεδομένα της οικογένειας της.

"Είναι σαν να νιώθεις την ανάσα του θανάτου και να παγώνεις, να μουδιάζεις να θες να φωνάξεις, να σπαράξεις, να δώσεις τον ίδιο σου τον εαυτό γιατί ο αδελφός σου έχει δεχτεί πυροβολισμούς μεταφέρεται με σφαίρα στο στέρνο στο χειρουργείο για να δώσει μάχη να ζήσει. Δε νομίζω ότι σκεφτόμουν κάτι εκείνες τις ώρες νομίζω μόνο παρακαλούσα τον Θεό να μη μου τον πάρει από κοντά μου να τον βοηθήσει να ζήσει. Μετά από το φρικτό μαρτύριο της αναμονής θυμάμαι μόνο τους γιατρούς να λένε ότι όλα θα πάνε καλά. Και μετά κλάματα αγκαλιές με τους γονείς μου", λέει η Μαρία σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση δυο εικοσιτετράωρα μετά την επίθεση που δέχτηκε ο αδελφός της και η σύζυγος του.

Η Μαρία θα πει αγανακτισμένη και φοβισμένη, πως αδυνατεί να κατανοήσει τι έχει συμβεί. "Ο αδελφός μου ζει από θαύμα. Δεν είναι ούτε νονός της νύχτας, ούτε σχετίζεται με υπόκοσμο αυτό που έγινε ξεπερνά κάθε όριο φαντασίας, ζούμε σε μία ασφαλή περιοχή και λίγο έλειψε αντί για τη χαρά που ζούμε να μην τον είχαμε πια κοντά μας". Όπως μας ενημερώνει η πιο χαρούμενη στιγμή για όλους ήταν όταν ο Πάνος άνοιξε επιτέλους τα μάτια του.

"Η γυναίκα του, οι γονείς μου και εγώ πέσαμε κυριολεκτικά στα πόδια του, δε μπορούσε να μιλήσει όμως, ήταν δακρυσμένα τα μάτια του, πιστεύω όχι μόνο από τον πόνο αλλά από τη χαρά του που μας ξαναέβλεπε. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή την εικόνα", λέει η Μαρία.

Στο μεταξύ χθες το βράδυ ο Πάνος έδωσε την πρώτη κατάθεσή του στους αστυνομικούς ενώ ο όροφος που βρίσκεται το δωμάτιο του γέμισε από λουλούδια φίλων συνεργατών και επώνυμων φίλων του που εξέφρασαν με κάθε τρόπο την αγωνία και συμπαράσταση τους στην οικογένεια του.

Πρόσωπα από το χώρο του μόντελινγκ της τηλεόρασης «έσπασαν» τα τηλέφωνα για να μάθουν την πορεία της υγείας του αγαπημένου και ιδιαίτερα δημοφιλούς μακιγιέρ μεταξύ των οποίων η Ελεονώρα Μελέτη, η Ελένη Μενεγάκη και η Χαρούλα Αλεξίου.

"Μηνύματα αγάπης λάβαμε από παντού Ελλάδα και εξωτερικό τον Πάνο τον αγαπούν όλοι. Τους ευχαριστούμε όλους για την αγάπη αυτή που εισπράξαμε. Ο αδελφός μου θα αρχίσει να αναρρώνει αλλά θα παραμείνει στο νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες αλλά όλα θα πάνε καλά", καταλήγει η αδελφή του Μαρία Καλλιτση μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα