Ο επενδυτής της Πλατείας

Κάποτε, χειμώνας του 2010 αν δεν με απατά η μνήμη μου, ο νεαρός Ιωάννης – Βλαδίμηρος της γνωστής οικογένειας των εργολάβων με τις μεγάλες εκπτώσεις και τις προνομιακές αναθέσεις εξεδήλωσε την επιθυμία να επενδύσει στην ομάδα της καρδιάς του ( και της Πλατείας!).

Ο τότε ιδιοκτήτης της ομάδας, ο εφοπλιστής Κωνσταντίνος Τσακίρης έψαχνε τον επόμενο αρκεί εκείνος που θα εμφανιζόταν να ήταν σοβαρός και αξιόπιστος. Με άλλα λόγια, ο νέος ιδιοκτήτης

της ΠΑΕ θα έπρεπε να έχει τον τρόπο του και να μην αφήσει την ομάδα στα κρύα του λουτρού...

Σε αυτήν την φάση εμφανίζεται και ο Ιωάννης – Βλαδίμηρος. Η Πλατεία (μία είναι η Πλατεία) ενθουσιάζεται που ένα δικό της παιδί θα πάρει την ομάδα στα χέρια του και άλλα ηχηρά ποδοσφαιρικά. Η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών έγινε. Το τι ειπώθηκε δεν μαθεύτηκε ποτέ. Αλλά, δύο μέρες μετά τη συνάντηση η πλευρά του Ιωάννη – Βλαδίμηρου έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε ότι το ενδιαφέρον δεν υπάρχει πια. «Ο κ. Γιάννης Καλογρίτσας, κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων, αποσύρει την πρότασή του και το ενδιαφέρον απόκτησης της ΠΑΕ Πανιώνιος αρνούμενος να συμμετέχει στην παράσταση που εξελίσσεται σεβόμενος τον εαυτό του και το καλό της ομάδας».

Για να γίνει κατανοητό ότι το θέμα της πώλησης δεν είχε να κάνει τόσο με το οικονομικό σκέλος αλλά με την σοβαρότητα και την αξιοπιστία των ενδιαφερομένων ας πούμε και την συνέχεια. Ο Κων/νος Τσακίρης δώρισε τις μετοχές του στην ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη και αποχώρησε. Ο Πανιώνιος πάντως αυτό το διαχρονικό φαινόμενο του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζει την πορεία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα