Νέα δρομολόγια από τη Volotea

Επεκτείνει το δίκτυό της στη χώρα μας η Volotea, καθώς από τον επόμενο χρόνο θα εκτελεί επτά δρομολόγια από Αθήνα προς Μπάρι, Μύκονο, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Παλέρμο, Βενετία και Γένοβα.

Συνολικά, το 2017, η Volotea θα προσφέρει 115.000 θέσεις και περισσότερες από 950 πτήσεις. Χθες η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε νέα

πτήση από Αθήνα προς Γένοβα, η οποία θα ξεκινήσει την προσεχή θερινή περίοδο. Έτσι μέσα στο 2017 η εταιρεία θα πετά σε τέσσερις προορισμούς προς Ιταλία και τρεις στην Ελλάδα.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη της νέας σύνδεσης Αθήνα-Γένοβα, από το επόμενο καλοκαίρι, προσφέροντας περισσότερες από 7.000 θέσεις και σχεδόν 60 πτήσεις. Η έναρξη του δρομολογίου θα γίνει στις 26 Μαΐου.

Με παρουσία στην Ελλάδα από το 2012, η Volotea έχει μεταφέρει έως σήμερα περισσότερους από 590.000 επιβάτες, επιχειρώντας από 13 ελληνικά αεροδρόμια: Αθήνα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Κω, Μύκονο, Μυτιλήνη, Πρέβεζα/Λευκάδα, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο και Ζάκυνθο, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα