Ν. Κορέα: Ηλεκτρονικές αγορές μέσω κινητών ύψους 2,4 δισ. δολ. μόνο τον Μάιο

Υψηλό μηνός στα 2,4 δισ. δολάρια κατέγραψαν τον Μάιο οι ηλεκτρονικές αγορές μέσω της χρήσης κινητών τηλεφώνων στη Νότια Κορέα.

Τα στοιχεία που ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας σήμερα, καταδεικνύουν ότι οι καταναλωτές χρησιμοποιούν κατά βάση τα κινητά τους τηλέφωνα για τις αγορές προϊόντων από ψηφιακά καταστήματα στο διαδίκτυο.

Η αύξηση των αγορών προϊόντων μέσω της χρήσης κινητών τηλεφώνων τον Μάιο, κατέγραψε ετήσια αύξηση 41,7% σύμφωνα με τη Στατιστική

Υπηρεσία της Νότιας Κορέας, που ήταν η μεγαλύτερη αύξηση από τότε που ξεκίνησε η αρχειοθέτηση στατιστικών στοιχείων για τη διαδικτυακή αγορά, τον Ιανουάριο του 2013.

Οι αγορές μέσω κινητών τηλεφώνων αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 52,1% επί του συνόλου των διαδικτυακών αγορών το Μάιο, ενώ το προηγούμενο υψηλό ποσοστό τους, είχε καταγραφεί στο 51,4% τον Μάρτιο.

Όσο για τα προϊόντα που προτιμούν να αγοράζουν οι Νοτιοκορεάτες μέσω κινητών είναι προγράμματα υπολογιστών, βιβλία, μουσικά cd, βίντεο, αλλά και μουσικά όργανα, οι πωλήσεις των οποίων διπλασιάστηκαν τον φετινό Μάιο, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα