Μυστικά ομορφιάς από 12 ευρώ - Μασάζ με φίδια και σαλιγκάρια - Μάσκες προσώπου με κουτσουλιές και πλακούντα προβάτου

Οι άνθρωποι θα δοκίμαζαν τα πάντα για να διατηρηθούν νέοι, περιλαμβανομένων και θεραπειών που δεν πάει ανθρώπου νους.

Η Mirror.co.uk έκανε μέσα στην εβδομάδα λόγο για ένα spa μπύρας στο Όρεγκον των ΗΠΑ, όπου ο πελάτης χαλαρώνει μέσα σε σκάφες γεμάτε μπύρα, η οποία, σύμφωνα με τους ειδικούς, προσφέρει στο δέρμα απαράμιλλη απαλότητα.

Όμως δεν είναι αυτό το πιο περίεργο μυστικό ομορφιάς που μπορεί να ακούσει κανείς.

Στην Ιαπωνία, η θεραπεία ομορφιάς περιλαμβάνει μασάζ από... σαλιγκάρια, τα οποία αφήνονται να περπατήσουν στο πρόσωπο του χρήστη. Θεωρείται ότι το "σάλιο" από το σαλιγκάρι έχει αντιγηραντική δράση, ενώ το κόστος μίας τέτοιας θεραπείας ξεκινά από τα 60 ευρώ.

Στην Βρετανία υπάρχουν πολλά στούντιο ομορφιάς όπου ο χρήστης μπορείς να ζητήσει μασάζ από σαλιγκάρια, ενώ κρέμες με βάση τα σαλιγκάρια κοστίζουν από 12 ευρώ.

Για όσους θέλουν πρόσωπο μαλακό σαν μωρού παιδιού, μπορούν να ακολουθήσουν άλλη μία ιαπωνική συνταγή με την χρήση κρέμας προσώπου που βασίζεται στις κουτσολιές πουλιών.

Η θεραπεία κρατά 60 λεπτά και ονομάζεται Geisha Facial. Προσφέρεται σε διάσημα Spa όπως αυτό του Hilton στο Λονδίνο και κοστίζει 220 ευρώ.

Για τους λάτρεις του αποτελέσματος υπάρχουν και σαπούνια καθώς και μάσκα μαλλιών με βάση τις κουτσουλιές πουλιών, με κόστος από 12 έως 22 ευρώ.

Μία από τις πιο περίεργες θεραπείες ομορφιάς είναι αυτή που βασίζεται σε μασάζ φιδιών. Τα φίδια κάνουν μασάν στο πρόσωπο το λαιμό και τους ώμους ενώ λέγεται ότι βοηθούν στην καταπολέμηση μυικών πόνων και πονοκεφάλων.

Ινστιτούτο ομορφιάς στο Ισραήλ χρεώνει το μασάζ φιδιών από τα 70 ευρώ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο πλακούντας προβάτου έχει αντιγηραντική δράση ενώ η κάθε επίσκεψη σε ένα ινστιτούτο που ειδικεύεται σε μάσκες προσώπου με πλακούντα, κοστίζει έως 220 ευρώ.

Το Beyond MediSpa σε Λονδίνο και Εδιμβούργο ειδικεύεται σε αυτή την ιδιαίτερη μάσκα ομορφιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα