Με πλαστές πιστωτικές κάρτες έκαναν ...δωρεάν διακοπές

Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα έκανε ένα ζευγάρι αλλοδαπών που απολάμβανε πλούσιες διακοπές μακράς διαρκείας σε πανάκριβα ξενοδοχεία, χωρίς να φείδεται χρημάτων. Άλλωστε, πλήρωναν παντού με πιστωτικές κάρτες, οι οποίες αποδείχθηκε ότι ήταν... πλαστές.

Τέλος στην dolce vita του 37χρονου Ρώσου και της 30χρονης Αρμένιας φίλης του, που είχε ξεκινήσει από τις 9 Μαρτίου (!), έβαλαν οι υπεύθυνοι ενός ξενοδοχείου σε περιοχή του Δήμου Χανίων όταν διαπίστωσαν ότι οι συναλλαγές

ύψους 1.000 ευρώ που είχαν κάνει σε καταστήματα και υπηρεσίες της μονάδας είχαν γίνει με πλαστή κάρτα, τα στοιχεία της οποίας αντιστοιχούσαν σε υπαρκτό πρόσωπο. Αμέσως ειδοποίησαν την Ασφάλεια, άνδρες της οποίας πήγαν στο ξενοδοχείο και προσήγαν τους δυο αλλοδαπούς.

Στο δωμάτιο όπου διέμεναν οι δράστες, βρέθηκαν οκτώ εμφανώς πλαστές πιστωτικές κάρτες με τις οποίες αποδείχθηκε ότι πλήρωναν επί δυο μήνες σε διάφορα ξενοδοχεία και επιχειρήσεις στην Κρήτη και όλη τη χώρα. Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με κατηγορίες για απάτη, παράβαση προσωπικών δεδομένων και πλαστογραφία, καθώς ο 37χρονος δήλωσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν όλα τα θύματά τους.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα