Λεβέντης: Σύντομα εκλογές με τρίτο κόμμα την Ένωση Κεντρώων

Η κυβέρνηση τα έχει κάνει θάλασσα με την αξιολόγηση, δήλωσε και προειδοποίησε ότι έρχεται «φοροκαταιγίδα βάρβαρων μέτρων».

Την πρόβλεψή του ότι σύντομα η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές, κατέθεσε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, τονίζοντας πως το κόμμα του θα αναδειχθεί τρίτη πολιτική δύναμη.

Ο κ. Λεβέντης,

από την Ελασσόνα, άσκησε δριμύτατη κριτική για τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε επίπεδο διαπραγμάτευσης με την τρόικα, λέγοντας πως «τα έχει κάνει θάλασσα» και προειδοποίησε ότι έρχεται «φοροκαταιγίδα βάρβαρων μέτρων».

Τόνισε ότι η «κυβέρνηση χωλαίνει» και ότι «οι εκλογές βρίσκονται κοντά, παρ' ότι δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας και του λαού». Ο κ. Λεβέντης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «δείχνουν μισαλλοδοξία, κοιτάνε την καρέκλα και όχι τη χώρα» και απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας της Ένωσης Κεντρώων με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Αναφερόμενος στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ, ο κ. Λεβέντης σχολίασε ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του «ενδίδουν σε όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα