Κυριάκος – Φώφη: Να τελειώσει η αβεβαιότητα, να πάμε σε εκλογές

Συμφωνούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα έξω από την κρίση

Με συζήτηση για την τέχνη ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του προέδρου της ΝΔ, ρώτησε πληροφορίες για τους πίνακες που κοσμούν το γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και για μία σειρά άλλων

εικαστικών έργων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εξεταστούν οι εξελίξεις στην Ευρώπη και η κατάσταση στη χώρα μας, θα εκδοθεί κοινή άτυπη ενημέρωση. Συνεργάτες των δύο αρχηγών επισημαίνουν ότι η αβεβαιότητα θα πρέπει να τελειώσει και η κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας έχει πλέον αποδειχθεί ότι δεν μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στην έξοδο από την κρίση.

Από εκεί και πέρα, όμως, είναι σαφές ότι το κάθε κόμμα έχει τη δική του πολιτική, τις δικές του προτεραιότητες και τις δικές του προτάσεις. Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά κυβέρνηση εθνικής ενότητας ενώ η ΝΔ, με βάση και τις δημοσκοπήσεις, έχει ως πρώτη προτεραιότητα την αυτοδυναμία.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα