Κόβουν την ανάσα οι φωτογραφίες που βρίσκει κανείς τυχαία στο Google Earth

Απίστευτες φωτογραφίες από φόνους, μυστηριώδη πλάσματα, γέννες στη μέση του δρόμου κ.α. μπορεί να βρει κανείς κάνοντας περιήγηση στο Google Earth.

Στην οδό Rue Docteur Grandjean 8 στη Nancy της Γαλλίας μπορεί να δει κανείς μία φιγούρα που μοιάζει με... εξωγήινο να κάθεται στο μπαλκόνι κατοικίας.

Σαν σκηνή από ταινία τρόμου, το snapshot δίπλα σε ένα χαλασμένο αυτοκίνητο ανέδειξε μία συμμορία με τρομακτικές

μάσκες ζώων.

Άλλη μία φωτογραφία του Google Earth έσπασε τα... ταμεία, όπου ένας γυμνός άνδρας φαίνεται να βγαίνει από το πορτπαγκάζ ενός αυτοκινήτου. Κανείς δεν ξέρει το λόγο, όμως κάποιοι υποστηρίζουν ότι πιθανά να είναι θύμα απαγωγής ή να πρόκειται για σεξουαλικό ζήτημα.

Ένας έφηβος κλέβει ένα ποδήλατο, μέρα μεσημέρι, την ώρα που περνά το αυτοκίνητο της Google και φωτογραφίζει τον δρόμο. Τελικά η φωτογραφία στάλθηκε στην αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη.

Επίσης ένα μωρό να... μπουσουλάει έξω από μαγαζί της Gucci. Προφανώς η μητέρα του είναι κάπου εκεί και ψωνίζει.

Σε άλλη φωτογραφία, άνδρας με πορτοκαλί στολή, πιθανώς δραπέτης φυλακών τρέχει στη μέση του δρόμου στη Νότια Αφρική.

Ο Jose Barrera ζήτησε το 2013 από την Google Maps να "κατεβάσει" την εικόνα που δείχνει το πτώμα του δολοφονημένου γιου του στο Richmond της California, μόλις έγινε η ανακάλυψη της σωρού το 2009.

Μία φωτογραφία που μοιάζει με σκηνή δολοφονίας βλέπει κανείς σε δρόμο της Ολλανδίας, όμως όπως υποστηρίζεται από τους αρμόδιους της Google είναι απλά μια φωτογραφία.

Συμμορία σημαδεύει με όπλα το αυτοκίνητο της Google στο Detroit.

Γυναίκα γεννάει σε πεζοδρόμιο του Βερολίνο.

Δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα