Κι όμως: Η Fraport κάνει δουλειά

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την καταγγελία της δημοσιογράφου Μαρίας Χούκλη ως προς τις συνθήκες στο αεροδρόμιο Μακεδονία και συγκεκριμένα για το γεγονός ότι υπήρξε το αδιαχώρητο στους ελέγχους με αποτέλεσμα να χαθούν έως και πτήσεις από ταλαιπωρημένους επιβάτες.

Είναι αλήθεια πως το συγκεκριμένο αεροδρόμιο έχει τα δικά του προβλήματα για τα οποία η γερμανική εταιρεία που ανέλαβε

δράση προ ολίγων ημερών δεν έχει σχέση. Μην ξεχνάμε πως το νέο μάνατζμεντ ανέλαβε την κατάσταση στα τέλη του περασμένου μήνα κι ακόμα βρίσκεται σε φάση προσαρμογής. Από την άλλη πλευρά όμως σε μια άμεση αντίδραση που σίγουρα δεν θα υπήρχε σε περίπτωση που ο αερολιμένας εξακολουθούσε να είναι κρατικός, η διεύθυνση του Μακεδονία έσπευσε επί τόπου πασχίζοντας να μην επαναληφθεί το φαινόμενο ταλαιπωρίας που προηγήθηκε.

Το newmoney.gr προσωπικά διαπίστωσε πως ο διευθυντής του αεροδρομίου Μακεδονία κ. Γιάννης Βογιατζής βρισκόταν στους χώρους ελέγχου των ταξιδιωτών και επιμελήθηκε όλο το απόγευμα της Κυριακής της επίλυσης των όποιων προβλημάτων προέκυπταν. Πρόκειται για σπάνια εικόνα που δύσκολα θα βλέπαμε εάν δεν είχε υπάρξει η αποκρατικοποίηση καθώς ταλαιπωρίες υπήρχαν πλήθος όλα τα προηγούμενα χρόνια, όμως οι αρμόδιοι ουδέποτε έσπευδαν να βάλουν προσωπικά πλάτη και να ασκήσουν έλεγχο.

Όπως και να έχει, πρόκειται για μια πολύ καλή αρχή παρά το δεδομένο πρόβλημα που προηγήθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα