Στις 31 Μαΐου ο 1ος Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικής Ιδέας ΑΚΜΗ Innovation Project

Την Τετάρτη 31 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικής Ιδέας ΑΚΜΗ Innovation Project, στην οποία συμμετέχει η ομάδα του Live Without Bullying, όπου θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα του προγράμματος για τη σχολική χρονιά 2016-2017. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο "Οδυσσέας Ελύτης", Κοδριγκτώνος

16, Αθήνα.

Στα πλαίσια του προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης του εκφοβισμού www.livewithoutbullying.com ολοκληρώθηκε μία σχολική χρονιά με ενημερωτικές εκδηλώσεις και δράσεις τόσο σε ανοιχτό κοινό όσο και σε σχολεία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Μέσα από το πρόγραμμα, παιδιά 10 έως 18 ετών αλλά και ενήλικοι (γονείς και εκπαιδευτικοί), έχουν τη δυνατότητα να λάβουν online, ανώνυμα και δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής και πληροφόρησης.

Το πρόγραμμα www.livewithoutbullying.com αποτελεί μία πρωτοβουλία του ΚΜΟΠ και υλοποιείται από τον Ιανουάριο του 2016 σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», ενώ από το Μάρτιο του 2016 έχει υπογραφεί σύμφωνο συνεργασίας με το Υπουργείο Παιδείας για την ανάπτυξη δράσεων πρόληψης και αντιμετώπισης του εκφοβισμού στα σχολεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα