Η Ξένια και τα παραμύθια της

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ψυχή του θεάτρου Πόρτα, η Ξένια Καλογεροπούλου, αφηγείται παραμύθια από την Ελλάδα, αλλά κι από όλο τον κόσμο, στους μικρούς μας φίλους. Όλες οι ιστορίες ζωντανεύουν πάνω στη σκηνή του θεάτρου Πόρτα και παρασύρουν τα παιδιά σε δράσεις και παιχνίδια με την Άννα Παπαφίγκου, ενώ η Ξένια συζητά με τους συνοδούς τους για την αναγκαιότητα της προφορικής αφήγησης.

Οι όμορφες αυτές αφηγήσεις ιστοριών είναι προγραμματισμένες να γίνονται το πρώτο Σάββατο κάθε

μήνα, με αρχή το ερχόμενο, στις 7 Ιανουαρίου. Στις 15:00 λοιπόν το μεσημέρι, η Ξένια και η Άννα θα βρίσκονται στο Θέατρο Πόρτα για να υποδεχθούν τους μικρούς μας φίλους, και να τους ταξιδέψουν με την βοήθεια της φαντασίας, σε άλλους κόσμους, μαγικούς, που μόνο ένα παιδί μπορεί να σχηματίσει με το μυαλό του.

Τα παραμύθια που λέγονται θα απευθύνονται σε παιδιά 4 έως 8 ετών, αλλά και σε όλα εκείνα που αγαπούν να ακούν ιστορίες και να συμμετέχουν ενεργά στον εποικοδομητικό αυτό διάλογο, ενώ η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 8 ευρώ. Δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν νέους κόσμους, που τα ίδια θα «ζωγραφίσουν» με τη φαντασία τους.

Info
Θέατρο Πόρτα
Μεσογείων 59, Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 771 1333

Keywords
Τυχαία Θέματα