Η Περιφέρεια της κας Δούρου και το ακίνητο

Ποιος θα εισπράξει τελικά τα 22 εκατομμύρια ευρώ που έχει βγάλει στην αγορά η Περιφέρεια Αττικής για την αγορά ακινήτου; Προφανώς, όποιος καταθέσει προσφορά. Σωστή απάντηση – σωστή εν μέρει καθώς ο ενδιαφερόμενος ήταν και είναι ένας και μόνος.

Οι πληροφορίες από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής αλλά και πρώην συντρόφους της κας

Ρένας Δούρου από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για προσφορά από εταιρεία του ομίλου συμφερόντων Συγγελίδη με προσφερόμενο ακίνητο εκείνο που παλαιότερα στέγαζε την εταιρεία ΟΠΑΠ.

Από ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας πληροφορούμεθα τα εξής: «Στην Υπηρεσία μας κατατέθηκε εμπρόθεσμα δια του κ. Γερμανού Μιχάλη η από 14-12-2016 αίτηση-προσφορά της ιδιοκτήτριας SYNERGO Ανώνυμης Τεχνικής Οικοδομικής και Εμπορικής Εταιρείας για: α) το ακίνητο που βρίσκεται στη θέση «ΡΟΣΙΝΙΟΛ» Σεπολίων του Δήμου Περιστερίου Αττικής, Δημοτικής Ενότητας Περιστερίου της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών, στο υπ' αριθμόν 4ε πρώην και ήδη 1942 Ο.Τ. επί των οδών, Λεωφόρο Κηφισού 62-64, Λογοθέτου και Οικονομίδου και β) τα δύο οικόπεδα που βρίσκονται στη θέση «ΡΟΣΙΝΙΟΛ» Σεπολίων της κτηματικής περιφέρειας της Δημοτικής Ενότητας Περιστερίου, του Δήμου Περιστερίου της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών, εντός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως, εντός του υπ' αριθ. 1943 Ο.Τ. που περιβάλλεται από την οδό Οικονομίδου».

Σε κάθε περίπτωση τα 22 εκατ. ευρώ είναι μια μεγάλη δουλειά – πολύ μεγάλη για τις μέρες που ζούμε...

Keywords
Τυχαία Θέματα