Η εταιρεία που εξακολουθεί να προσλαμβάνει


Του Δημήτρη Μαρκόπουλου

Είναι η εταιρεία εκείνη η οποία μέσα στο δύσκολο 2015 αύξησε τις πωλήσεις της περίπου 11%, αγγίζοντας τα 110 εκατ. ευρώ και πέτυχε λειτουργική κερδοφορία προ τόκων, αποσβέσεων, προβλέψεων και φόρων (EBITDA) ύψους 8,5 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φόρων ύψους 5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, μέσα στο 2015 αύξησε κατά 40 άτομα το ανθρώπινο δυναμικό της, φθάνοντας τους 694 εργαζομένους και εγκαινίασε πέντε νέα εταιρικά καταστήματα,

φθάνοντας τον αριθμό τους στα 49.

Ο λόγος για την οικογενειακή εταιρεία ηλεκτρολογικών εξοπλισμών και ειδών Καυκάς, μια εταιρεία η οποία μέσα σε δύσκολες εποχές εξακολουθεί να επενδύει πάντα ακολουθώντας χαμηλούς τόνους. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι συνολικές επενδύσεις κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς σε νέα καταστήματα και υποδομές της επιχείρησης υπερέβησαν τα 2,5 εκατ. ευρώ, αθροίζοντας τα 17 εκατ. ευρώ την τελευταία πενταετία, κατά τη διάρκεια της οποίας η εταιρεία προσέθεσε 350 νέες θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr και μέσα στο 2016 η εταιρεία ετοιμάζεται να προχωρήσει στη δημιουργία νέων καταστημάτων επιδιώκοντας πανελλαδική κάλυψη και παρουσία σε αγορές που σήμερα δεν βρίσκεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα