Η Dior Hellas στηρίζει διεθνείς και εγχώριες καλλιτεχνικές παραγωγές υψηλής αισθητικής

Το θρυλικό μιούζικαλ «West Side Story», το πολυαναμενόμενο «Battlefield» και σημαντικές παραγωγές των Αθηναϊκών Θεάτρων παρουσιάστηκαν στο αθηναϊκό κοινό, με την ευγενική υποστήριξη της Dior Hellas

Ιστορικά ταυτισμένος με την υψηλή αισθητική και τις κορυφαίες μορφές τέχνης, ο Οίκος Dior συμβάλλει ενεργά, από την ίδρυσή του το 1946, στην ανάδειξη σημαντικών έργων πολιτισμού ανά τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, η Dior Hellas,

η οποία διαχρονικά υποστηρίζει μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα, δίνει την ευκαιρία στο αθηναϊκό κοινό να απολαύσει διεθνείς και εγχώριες παραγωγές μεγάλου βεληνεκούς.

Πιο συγκεκριμένα, το φετινό φθινόπωρο, δύο θεατρικές παραστάσεις παγκόσμιας εμβέλειας ήρθαν στην Ελλάδα με τη συμβολή της Dior Hellas. Η αίγλη του Broadway και η μοναδική συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, της Καμεράτα και του Ελληνικού Φεστιβάλ, έφεραν το θρυλικό μιούζικαλ West Side Story στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για περιορισμένες παραστάσεις. Από την άλλη, πρεμιέρα στην Ελλάδα έκανε το βαθιά υπαρξιακό και φιλοσοφικό έργο "Battlefield" του ζωντανού θρύλου του σύγχρονου θεάτρου, Peter Brook, το οποίο παρουσιάστηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Η Dior Hellas είναι, επίσης, σταθερά δίπλα στην Εθνική Λυρική Σκηνή και την Καμεράτα τα τελευταία χρόνια, στηρίζοντας σειρά παραστάσεων. Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα, η εταιρεία είναι αρρωγός στον ετήσιο θεσμό «Όπερα και Μόδα» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που ενσαρκώνει το πάθος του Οίκου Dior για τη μόδα και την τέχνη.

Επιπλέον, για μία ακόμα χρονιά, η Dior Hellas προσφέρει τη στήριξή της στις παραγωγές των Αθηναϊκών Θεάτρων, στα θέατρα Αλίκη, Μικρό Παλλάς, Λαμπέτη και Αποθήκη. Συνεχίζοντας την ήδη θεμελιωμένη συνεργασία με τα Αθηναϊκά Θέατρα, η εταιρεία θα χορηγήσει φέτος υψηλού επιπέδου θεατρικές και μουσικές παραστάσεις του οργανισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα