Γιαγιά μπλοκάρει επένδυση 80 εκατ. ευρώ - Της δίνουν 500.000 ευρώ αλλά δεν φεύγει από το σπίτι της

Το μπελά της βρήκε με 88χρονη γιαγιά μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία, αφού η ηλικιωμένη συνταξιούχος αρνείται να αποχωρήσει από το σπίτι της, ώστε να προχωρήσει το πρότζεκτ εκατομμυρίων της εταιρείας.

Η συνταξιούχος έχει ουσιαστικά βάλει φρένο σε επένδυση 80 εκατ. ευρώ της Inner London Group, μην αποχωρώντας από το σπίτι στο οποίο ζει τα τελευταία 66 χρόνια.

Η Florence

Tall απορρίπτει τις προτάσεις των κατασκευαστών, τη μία μετά την άλλη και ας έχει μείνει το μοναδικό κατοικήσιμο σπίτι της συγκεκριμένης γειτονιάς του Southend-on-Sea.

Η 88χρονη υποστηρίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να φύγει, αρκεί να βρεθεί η κατάλληλη εναλλακτική πρόταση για να μετακομίσει.

Η κα Florance αγόρασε το σπίτι το 1984 12.000 ευρώ, αφού το νοίκιαζε για 34 χρόνια με τον πρώην άντρα της.

Ήδη εδώ και δέκα χρόνια απορρίπτει τη μία πρόταση μετά την άλλη, με την εταιρεία να έπρεπε να παραδώσει τα 282 διαμερίσματα ήδη από τον προηγούμενο Ιούνιο.

Πάντως η κυρία Tall τονίζει ότι παρά το γεγονός πως το σπίτι της είναι σχεδόν καινούργιο, μετά την ανακαίνιση που του έκανε, δηλώνει θετική στο να μετακομίσει, αρκεί να της αρέσει η πρόταση που θα της γίνει.

Αν και μεσίτες της έχουν βρει σπίτια ακόμα και αξίας 500.000 ευρώ, η 88χρονη αρνείται να φύγει, αφού δεν τις αρέσει η... περιοχή που της προτείνουν...

Keywords
Τυχαία Θέματα