Έβαν Ουίλιαμς: Ο άνθρωπος που... απειλεί το Twitter

Ο Έβαν Ουίλιαμς, ένας από τους συνιδρυτές του Twitter, φαίνεται ότι με τη συμπεριφορά του μπορεί να αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες απειλές για το γνωστό και δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Με ποιο τρόπο; Με την πρόθεσή του να προχωρήσει σε πώληση του 30% των μετοχών που διαθέτει στην εταιρεία εντός του επόμενου διαστήματος. Ξεκίνησε να πουλά μετοχές την Τετάρτη, με συνολικές... εισπράξεις τεσσάρων εκατ.

δολαρίων.

Ο ίδιος αρνείται ότι το πράττει γιατί έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στην εταιρεία, αλλά ότι η όλη κίνηση γίνεται «για αυστηρά προσωπικούς λόγους», ενώ και το Twitter υποστηρίζει ότι ο Ουίλιαμς δεν πρόκειται να φύγει από τη διοίκηση του ομίλου, παρά την πώληση των μετοχών.

Αν και ο Ουίλιαμς μπορεί να λέει την αλήθεια το βέβαιο είναι ότι ένα μεγάλο στέλεχος μίας εταιρείας -πόσο μάλλον ο συνιδρυτής της- προχωρά σε πώληση μετοχών, η αγορά δεν το υποδέχεται με τις καλύτερες των διαθέσεων και μάλλον δεν πιστεύει τα περί «προσωπικών λόγων».

Ήδη η μετοχή της εταιρείας βρίσκεται υπό αρκετή πίεση και η κίνηση του Ουίλιαμς μπορεί να δημιουργήσει ακόμη περισσότερα προβλήματα....

Keywords
Τυχαία Θέματα