Εvan Spiegel (Snapchat): Ένα «καυτό» IPO

O Εvan Spiegel είχε γίνει το πρόσωπο της ημέρας παλαιότερα, όταν απέρριψε την πρόταση εξαγοράς της εταιρείας του από τη Facebook έναντι 3 δισ. δολ. με στόχο να ηγηθεί ο ίδιος της επιχείρησής του.

Πολλοί τον είχαν επικρίνει τότε αλλά τελικά ήξερε τι έκανε. Σήμερα επανέρχεται ως το πρόσωπο της ημέρας, αφού η Snapchat ετοιμάζεται να μπει στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Ο Evan Spiegel στα 26 του, με την είσοδο στα σαλόνια της Wall Street, θέλει να φτάσει την αξία της εταιρείας του πάνω από τα 20 δισ. δολάρια και να συγκεντρώσει με την IPO (αρχική δημόσια εγγραφή) σχεδόν 3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μόλις ολοκληρωθεί η ΙPO ο CEO της Snap, θα λάβει το ποσό των 588 εκατ. Δολαρίων, ποσό που είναι αντίστοιχο με εκείνο που είχε λάβει ο Mark Zuckerberg κατά την IPO της Facebook το 2012.
Απόφοιτος του πανεπιστημίου Stanford και ζευγάρι με το διάσημο μοντέλο Miranda Kerr δεν ντρέπεται να μιλήσει για τον εαυτό του και να απολογηθεί για τα "ντροπιαστικά" emails που έστελνε την εποχή που έκανε έξαλλη ζωή ως φοιτητής στο πανεπιστήμιο.

Η Snap έχει 158 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες ημερησίως, οι οποίοι δηλώνουν εξαρτημένοι από την εφαρμογή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις New Money