Έρχεται το απόλυτο σεληνιακό μαύρισμα που διχάζει τους επιστήμονες

Έτοιμο σε λίγα χρόνια «το χωριό του Φεγγαριού», εκτιμά η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος η οποία και τονίζει ότι ο νέος προορισμός θα επιτρέπει σε διαστημικούς τουρίστες την παραμονή τους για διακοπές στην Σελήνη.

Οι παραθεριστές μεταξύ των οποίων και επιχειρηματίες, επιστήμονες καθώς και γεωλόγοι οι οποίοι θα θέλουν να ερευνήσουν το υπέδαφος του δορυφόρου της Γης, θα μπορούν να μείνουν σε σταθερές δομές στο φεγγάρι.

Μάλιστα στο Φεγγάρι οι παραθεριστές θα έχουν την δυνατότητα του απόλυτου... μαυρίσματος αφού θα μπορούν κάνουν ηλιοθεραπεία ακόμα και 24 ώρες

την ημέρα.

Η νέα τουριστική βάση πιθανόν θα χτιστεί στους πόλους του Φεγγαριού, ενώ θα παρέχουν πισίνες και πόσιμο νερό.

Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι στους πόλους του Φεγγαριού επικρατεί αιώνια λιακάδα, όμως άλλοι επιστήμονες το διαψεύδουν.

Πάντως ότι και να συμβαίνει η διαστημικές βόλτες θα περιλαμβάνουν απαραίτητηα στολή αστροναυτών, αφού σε κάθε άλλη περίπτωση δεν επιζεί άνθρωπος στην αφιλόξη επιφάνεια της Σελήνης.

Tην ίδια ώρα, χεδιάζεται ηλιακοί συλλέκτες να δεσμεύουν την ηλιακή ενέργεια για να είναι δυνατή η χρήση της κατά την διάρκεια της νύχτας.

Στα σχέδια των επιστημόνων είναι και η δημιουργία τηλεσκοπίων στην αθέατη πλευρά του Φεγγαριού με τα οποία και θα γίνεται καλύτερη παρατήρηση του διαστήματος.

Αν και η πίσω πλευρά του Φεγγαριού ονομάζεται και "σκοτεινή" πλευρά, στην πραγματικότητα έχει μέρες και νύχτες οι οποίες διαρκούν δύο εβδομάδων.

Ρωσία, Ευρώπη, Κίνα, Ινδία και Ιαπωνία θεωρείται σίγουρο ότι θα ενδιαφερθούν για την δημιουργία του διαστημικού resort.

Keywords
Τυχαία Θέματα