Επιμένει η Γεροβασίλη για το «μαύρο» σε 90 ημέρες

Σε μια εκ νέου περιγραφή του τι θα γίνει με όσα εκ των καναλιών μείνουν εκτός νυμφώνος προχώρησε και σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Ολγα Γεροβασίλη, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή δηλώσεις στελεχών της για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Όπως είπε μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο», «μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών του διαγωνισμού, θα υπάρξει μια περίοδος προσαρμογής όσων αδειοδοτηθούν, ούτως ώστε να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις των όρων του διαγωνισμού. Όσον αφορά, δηλαδή,

την ποιότητα του προγράμματος, τον αριθμό αλλά και τις ειδικότητες των εργαζομένων, μια σειρά όρων που υπάρχουν στον διαγωνισμό. Χρειάζεται μια περίοδος προσαρμογής σε αυτό, είτε κάποιος είναι παλιός είτε καινούργιος που θα έχει πάρει τηλεοπτική άδεια...Θα υπάρξει ένα διάστημα, που έχει κοινοποιηθεί ότι θα είναι περίπου 90 μέρες στο μάξιμουμ, προκειμένου να γίνει αυτό. Στη συνέχεια, το σήμα θα μεταφέρεται μέσω της DIGEA, στην προκειμένη περίπτωση, μόνο για τους σταθμούς που θα έχουν αδειοδοτηθεί».

«Η ΝΔ χάθηκε λίγο...»

Αναφερόμενη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κα Γεροβασίλη είπε:

«Η ΝΔ χάθηκε λίγο. Το πρώτο της επιχείρημα καταρρίφθηκε αμέσως και στη συνέχεια ήρθε ένα δεύτερο. Στην αρχή είπαν ότι θα καταργήσουν τον διαγωνισμό. Αυτό δημιουργούσε μια σειρά ερωτημάτων, στα οποία η ΝΔ δεν ήταν σε θέση να απαντήσει. Έτσι, άρχισε να μιλάει για το ότι δεν θα καταργήσει αλλά θα συμπληρώσει με άδειες. Προκύπτουν πολλά ερωτηματικά, βλέπουμε δηλώσεις στελεχών της ΝΔ πολύ διαφορετικές, αντικρουόμενες μεταξύ τους. Νομίζω ότι βρίσκεται σε ένα πλήρες αδιέξοδο απέναντι σε αυτό διότι δεν μπορεί να πει απλά και καθαρά ότι εγώ δεν θέλω να αλλάξει τίποτε, δεν θέλω να μπει καμία τάξη, χρωστάω στο καθεστώς αυτό με εξυπηρέτησε τόσα χρόνια, επομένως θέλω να παραμείνει το ίδιο», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα