Ένα mall για Ρώσους τουρίστες και όχι μόνο

Διακινεί τα τελευταία χρόνια το μεγαλύτερο αριθμό Ρώσων τουριστών στη χώρα μας κι έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον δραστήριους ομίλους στη Βόρεια Ελλάδα, προχωρώντας πλέον σε ένα νέο εγχείρημα που δεν είναι άλλο από τη λειτουργία ενός νέου mall που θα απευθύνεται σε Ρώσους τουρίστες και όχι μόνο.

Ο λόγος για το Εnigma Mall στα Ν. Μουδανιά της Χαλκιδικής, του ομίλου Μουζενίδη που εγκαινιάστηκε

το περασμένο Σάββατο παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων της ευρύτερης περιοχής, ξένων διπλωματών, επιχειρηματιών, ξενοδόχων και συνεργατών.

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις που έγιναν φέτος στη Χαλκιδική, στα πέριξ των 5 εκατ. ευρώ, και, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι επιτελείς του, για το μοναδικό εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα που - πέρα από την εμπορική του χρήση – εκθέτει σε μόνιμη βάση γλυπτά Ελλήνων και ξένων καταξιωμένων καλλιτεχνών, ύστερα από τη συνεργασία του Ομίλου Μουζενίδη με τo γνωστό Οίκο τέχνης και δημοπρασιών Myrό Antiques House.

Σύμφωνα με το διευθυντή του Enigma Mall κ. Τάσο Μποζίδη, το νέο εμπορικό κέντρο, με 37 καταστήματα, απασχολεί 200 άτομα προσωπικό από την περιοχή και καλύπτει «όλες τις καταναλωτικές ανάγκες ενός τουρίστα ενώ διαθέτει ακόμη σκεπαστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, ανταλλακτήριο συναλλάγματος, γκουρμέ Restaurant - Café, παιδότοπο, πάρκινγκ και εξωτερικούς χώρους χαλάρωσης».

To Enigma Mall συγκεντρώνει πολλές διαφορετικές επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό, ενώ από το σύνολο των 37 καταστημάτων τα 16 είναι καταστήματα γούνας, ενώ τα υπόλοιπα είναι κοσμηματοπωλεία, καταστήματα ανδρικών, γυναικείων & παιδικών ρούχων, παιχνιδιών, υποδημάτων, αξεσουάρ σπιτιού, είδη δώρων, ειδών ταξιδίου και οπτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα