Δημοσιεύτηκαν οι προκηρύξεις για τα περιουσιακά στοιχεία του ΔΟΛ

Στην προκήρυξη δύο διαφορετικών πλειοδοτικών διαγωνισμών, με σκοπό την πώληση των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ, προχώρησε η Grand Thornton που έχει αναλάβει ειδικός διαχειριστής.

Σύμφωνα με το σχέδιο, ο πρώτος διαγωνισμός αφορά μόνο στην ακίνητη περιουσία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Στον δεύτερο διαγωνισμό, θα διατεθούν τα υπόλοιπα στοιχεία ενεργητικού του ΔΟΛ, μεταξύ αυτών τα σήματα των εφημερίδων (Τα Νέα,

το Βήμα, Ταχυδρόμος κτλ.), οι συμμετοχές σε τρίτες εταιρείες (Τηλέτυπος, IRIS, Αργος κτλ), το ιστορικό Αρχείο, οχήματα, μηχανολογικός εξοπλισμός, ακόμη και τα αποθέματα (βιβλία, DVD κτλ.)

Οι δεσμευτικές προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν έως την Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 12.00 και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν εγγυητική επιστολή στο ύψος της προσφοράς τους. Στις 12.15 της ίδιας ημέρας θα γίνει και η αποσφράγιση των προσφορών.

Σύμφωνα με τις προκηρύξεις δεν θα γίνουν δεκτές συνολικές προσφορές και για τους δύο διαγωνισμούς καθώς επίσης και προσφορές για μεμονωμένα περιουσιακά στοιχεία.

Ακολουθεί αναλυτικά η πρόσκληση διενέργειας των δύο πλειοδοτικών διαγωνισμών με όλες τις λεπτομέρειες και τα περιουσιακά στοιχεία που βγαίνουν στο «σφυρί»

Keywords
Τυχαία Θέματα