Δημήτρης Λόης: Τα προβλήματα υγείας τον αναγκάζουν να φύγει προσωρινά από CEO της Coca‑Cola HBC

Στην ανακοίνωση ότι ο διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Λόης, αποχωρεί προσωρινά από τη θέση του για λόγους υγείας, προχώρησε σήμερα η Coca‑Cola HBC.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, ο κ. Λόης θα υποβληθεί σε ιατρική θεραπεία και, ως εκ τούτου, αναμένεται να αναχωρήσει από τη θέση του για διάστημα περίπου τεσσάρων μηνών.

Κατά τη διάρκεια της απουσίας του, ο κ. Λόης θα συνεχίσει να ασχολείται ενεργά με την εταιρεία

και θα παραμείνει μέλος του ΔΣ. Κατά τους μήνες της απουσίας του, χρέη CEO θα εκτελεί ο Μιχάλης Ίμελλος, CFO της Coca-Cola HBC.

«Είναι για το καλό τόσο της Coca-Cola HBC, όσο και το δικό μου που θα αφιερώσω αυτό το διάστημα για να επικεντρωθώ στην υγεία μου, ενώ ο Μιχάλης και η υπόλοιπη ισχυρή ηγετική μας ομάδα θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν τη στρατηγική μας», ανέφερε ο κ. Λόης. «Δεσμεύομαι να συνεχίσω να εμπλέκομαι ενεργά στην εταιρεία κατά τη διάρκεια της απουσίας μου και σχεδιάζω να επιστρέψω μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία μου», συμπλήρωσε.

«Το Συμβούλιο υποστηρίζει το αίτημα του Δημήτρη να πάρει άδεια και του εύχεται γρήγορη ανάρρωση», ανακοίνωσε ο κ. Αναστάσης Δαυίδ, πρόεδρος του ΔΣ της Coca-Cola HBC.

«Το ΔΣ έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην εξαίρετη διοικητική ομάδα που έχει χτίσει ο Δημήτρης. Ο Μιχάλης και η ομάδα έχουν όλα τα εφόδια ώστε να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τη στρατηγική της εταιρείας και να τα καταφέρνουν με τις καθημερινές δραστηριότητες».

Στην ανακοίνωση, σημειώνεται ότι ο κ. Μιχάλης Ιμελλος προσχώρησε στην Coca-Cola HBC το 2008 ως Περιφερειακός Οικονομικός Διευθυντής και αναβαθμίστηεκ σε CFO to 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα