Διαθέσεις σταθεροποίησης στη Wall Street

Εντός περιορισμένης κλίμακας διακύμανσης κινούνται οι αμερικανικές μετοχές, μετά τα χθεσινά ιστορικά υψηλά, με την προσοχή να στρέφεται σε ανακοινώσεις εταιρικών μεγεθών τριμήνου και κυρίως στην ανακοίνωση της Disney, η οποία, όμως, θα πραγματοποιηθεί μετά το σημερινό κλείσιμο της Wall Street.

Στο 0,01% οι απώλειες για τον Dow Jones στις 22.117 μονάδες, με τον S&P 500 να υποχωρεί 0,04% στις 2.479 μονάδες και τον Nasdaq να κινείται 0,08% χαμηλότερα

στις 6.378 μονάδες.

Βάσει των στοιχείων που υπάρχουν και αφορούν τις ανακοινώσεις εταιρικών μεγεθών έως και την Παρασκευή 4 Αυγούστου, τα κέρδη ανά μετοχή ενισχύθηκαν κατά 10,1%, ενώ η μέση εκτίμηση των αναλυτών τοποθετούσε την άνοδό τους στο 6,2%.

Καλύτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη για τις εταιρείες Michael Kors και Ralph Lauren, με αποτέλεσμα οι μετοχές τους να ενισχύονται 18% και 8% αντίστοιχα.

«Ο κλάδος λιανικών πωλήσεων φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά. Αν και οι εκτιμήσεις ήταν χαμηλές, τελικά όλα πηγαίνουν καλά», τονίζει ο Nick Raich, διευθύνων σύμβουλος της The Earnings Scout.

Οριακά κέρδη 0,4% για τον δείκτη «φόβου» Vix στις 9,97 μονάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα