Διάκριση της ELBISCO στα Mobile Excellence Awards 2016

Μια ακόμη διάκριση κατέκτησε η ELBISCO, η οποία βραβεύθηκε στο πλαίσιο του διαγωνισμού Mobile Excellence Awards με το ασημένιο βραβείο, στην κατηγορία Mobile Sales Force Applications, για την ανάπτυξη της κινητής εφαρμογής Αυτοματοποίησης Πωλήσεων «i.Anywhere».

Η απονομή των βραβείων έγινε στο πλαίσιο ειδικής τελετής, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016. Εκ μέρους της ELBISCO

το βραβείο παρέλαβαν οι κ. Γιάννης Αναστασίου, IT Manager, και Διαμαντής Τατάνης, Sales Reporting & Development Manager.

Η εφαρμογή «Innovation Anywhere» αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρία DIS, τέθηκε σε λειτουργία τον Μάρτιο του 2016 και στοχεύει στην αυτοματοποίηση της οργάνωσης σε επίπεδο πωλητή και επιθεωρητή, ώστε όλες οι λειτουργίες να γίνονται ηλεκτρονικά και να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα στους αντίστοιχους ρόλους.

Οι λειτουργίες που πραγματοποιούνται μέσω της εφαρμογής περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την καταγραφή αποθέματος και τη λήψη παραγγελίας, την αμφίδρομη επικοινωνία με την οργάνωση πωλήσεων, την συνεχή παρακολούθηση των τιμών τόσο στα προϊόντα της εταιρίας, όσο και σε αυτά του ανταγωνισμού, την υλοποίηση ενεργειών merchandising, αλλά και την αξιολόγηση της δραστηριότητας των πωλητών από τους επιθεωρητές.

Ο θεσμός των επιχειρηματικών βραβείων Mobile Excellence Awards, που διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, έχει στόχο να αναδείξει την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές στην αγορά του mobile business.

Keywords
Τυχαία Θέματα