Ασκληπιείο Βούλας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τσακωμούς στην διοίκηση για τις μετακινήσεις προσωπικού

Συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας με ένταση και τσακωμούς στην διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας όπου οι εργαζόμενοι του ιδρύματος διαμαρτύρονται για παράνομες μετακινήσεις του προσωπικού.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν τον διοικητή του νοσοκομείου Θεοδώρο Ρούπα ότι μετακίνησε τρεις εργαζόμενους από τις θέσεις τους. Πρόκειται για δυο διοικητικούς και μια προϊσταμένη, οι οποίοι, όπως καταγγέλλουν, μετακινήθηκαν και καθαιρέθηκαν από τον διοικητή.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Σωτηρία Δάλλα πρώην προϊσταμένη του γραφείου επιστασίας και η οποία είναι μέλος του γενικού συμβουλίου

της ΑΔΕΔΥ. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι στην θέση της ο διοικητής τοποθέτησε την αδελφή του βουλευτή της ΝΔ Αμαλία Δαβάκη.

Την Εύη Κωσταρέλου πρώην προϊσταμένη στο πρωτόκολλο και την Νίκη Παπακώστα πρώην προϊσταμένη στα τακτικά ιατρεία

Οι εργαζόμενοι ζητούν να γυρίσουν πίσω στις θέσεις τους όλοι και να μην γίνει καμία μετακίνηση εργαζομένων που έχουν αναπτύξει συνδικαλιστική δράση στο νοσοκομείο.

«Απαιτούμε το σεβασμό που πρέπει να δείχνει ο διοικητής. Θέλουμε να πάρει πίσω τις μετακινήσεις που έχει κάνει εδώ και τέσσερις μήνες», καταγγέλλει εργαζόμενος που έχει μετακινηθεί.

Ο κ. Ρούπας δεσμεύτηκε πως την μια θα την επαναφέρει σε κάποια άλλη θέση ενώ τις άλλες δυο θα επανεξετάσει το θέμα επαναφοράς στις θέσεις τους σε δυο τρεις μήνες. Πάντως οι εργαζόμενοι έδωσαν ραντεβού με τον διοικητή την ερχόμενη Τρίτη.

Κατά την εισβολή και κατάληψη του γραφείου του διοικητή από τους εργαζομένους, σημειώθηκαν φραστικά επεισόδια και ένταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα