Δείτε με ποια ερώτηση παίρνει μπόνους όποιος περνά συνέντευξη για δουλειά

Στέλεχος της Goldman Sachs η οποία έχει ήδη περάσει πάνω από 100 ανθρώπους από συνέντευξη για τις ανάγκες της εταιρείας έχει μία ερώτηση την οποία όπως σημειώνει κανείς δεν τις έχει κάνει ακόμα.

Στο ερώτημά της, μετά το τέλος κάθε συνέντευξης, αν υπάρχει κάποια ερώτηση που θα μπορούσε να τις κάνει ο εκάστοτε συνεντευξιαζόμενος, ο μελλοντικός εργαζόμενος έχει την δυνατότητα να κερδίσει τις εντυπώσεις, όμως συνήθως κανείς δεν το κάνει.

Ο Business

Insider μίλησε με την Becca Brown, συνιδρύτρια της Solemates, μίας εταιρείας για προϊόντα προστασίας γυναικείων παπουτσιών, η οποία πριν από αυτή την δουλεία έκανε συνεντεύξεις υποψηφίων εργαζομένων στην Goldman Sachs,στην οποία εργάστηκε ως αναλύτρια, σύμβουλος και υπεύθυνη προσωπικού.

"Έκανα πάνω από 20 με 30 συνεντεύξεις το χρόνο, έτσι έχω δει πάνω από 100 άτομα που αιτήθηκαν για δουλειά στην Goldman Sachs", σημειώνει η ίδια.

Όπως αναφέρει, κάποιοι υποψήφιοι την έχουν ρωτήσει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως "ποιο είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της δουλειάς" ή "ποιο ήταν το πιο ενδιαφέρον πρότζεκτ στο οποίο έχει εργαστεί", όμως η Becca τονίζει ότι η ερώτηση που θα ήθελε να απαντήσει αλλά δεν τις έγινε ποτέ ήταν "που θα έβλεπε τον εαυτό της σε πέντε χρόνια".

Όπως σημειώνει αυτή η ερώτηση είναι πολύ σημαντική για τον άνθρωπο που ψάχνει για δουλειά, αφού θα του δείξει τι μπορεί να επιτύχει στην εταιρεία στην οποία αιτείται για δουλειά αλλά και τι θέλουν από αυτόν. Πάντως παραδέχεται ότι αν της γινόταν ποτέ αυτή η ερώτηση θα την έφερνε σίγουρα σε δύσκολη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα