Απολογισμοί εδώ και τώρα στο Δίκτυο Επιχειρηματικότητας της Αθήνας

Ο απολογισμός και κυρίως η υποχρέωση φορέων που χρηματοδοτούνται απο κοινοτικούς και εθνικούς πόρους να προβαίνουν σε απολογισμούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι ένα απο τα δυνατά στοιχεία που φέρνει μαζί της η αγορά – και ως δεοντολογία και ως ηθική.

Αυτή την αναγκαιότητα υπηρετεί και η πρωτοβουλία της διοίκησης του Δήμου Αθηναίων να ζητήσει απολογισμούς απο τα μέλη του Δικτύου Επιχειρηματικότητας. Το τελευταίο που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων διαθέτει 9 μέλη (Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Αθηναίων, INNOVATHENS - Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, Θερμοκοιτίδα

Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων (Θ.Ε.Α)-ΕΒΕΑ, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, επιΝοώ - ΕΜΠ, EkinisiLab - ΣΕΒ, ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, COINS- Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών) και η δημιουργία του είχε " στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης της πόλης, με την συμμετοχή και συνεργασία δημοσίων οργανισμών, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, κλαδικών φορέων και του ιδιωτικού τομέα.

Το Δίκτυο Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων εντάχθηκε στο αναπτυξιακό πρόγραμμα "Έργο: Αθήνα" και υλοποιήθηκε από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ – www.developathens.gr). Το έργο ήταν συγχρηματοδοτούμενο από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττική 2007-2013 του ΕΣΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα