Άγρυπνος για IoT στο Σιάτλ…

Του Κώστα Τσαούση

Ο Αλέξανδρος Μαρίνος, Co-founder και CEO της Resin.io, δεν δηλώνει εδώ και χρόνια πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Από την εποχή των σπουδών του στην Αγγλία, στο Πανεπιστήμιο του Surrey.

Αν και η εταιρεία που έχει δημιουργήσει – και στέκεται στα πόδια της στην αγορά από το 2013 χάρις στην ανταπόκριση και την αποδοχή των επενδυτών- διαθέτει μια αξιόλογη βάση για προγραμματιστές

στην ελληνική πρωτεύουσα. Ο ίδιος βρίσκεται πέραν του Ατλαντικού. Έχει την έδρα του στο μακρινό Σιάτλ, την αμερικανική μεγαλούπολη της Δυτικής Ακτής.

Ο Μαρίνος που είναι επικεφαλής μιας διεθνούς εταιρείας με 30 τόσους εργαζόμενους διασκορπισμένους στα γραφεία του Σηάτλ, του Λονδίνου και των Αθηνών έρχεται για να ανοίξει το πρόγραμμα της 4ης σεζόν του Startup Grind Athens – ένα πρόγραμμα που ξεκινάει την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στο The HUB Events (Αλκμήνης 5 στα Πετράλωνα) με την υποστήριξη του TechTalentSchool.

Ο Αλέξανδρος θα μιλήσει για την μοναδική ιστορία της εταιρείας που ίδρυσε το 2013 ως επέκταση του PhD του, το Pivot που έκανε και την αναζήτηση χρηματοδότησης στην Αμερική αλλά και το funding 12 εκατομμυρίων δολαρίων που συνολικά εξασφάλισε.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται τον Οκτώβριο με τον Γιώργο Αρφαρά (Co-founder και Co-CEO του e-Table.gr), ενώ τον Νοέμβριο φιλοξενείται ο Θανάσης Καλέκος, Partner της Odyssey Ventures.

Keywords
Τυχαία Θέματα